Tapahtumat ja messut

Tapahtumatuottajana (ammattitutkinto vuonna 2015) järjestän erilaisia messuja ja tapahtumia, joita voit tilata myös omalle kohderyhmällesi yksilöllisesti suunniteltuina - ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnitteleminen!
5.3.2017 klo 10-18 Rakkautta Ilmassa -hyvinvointitapahtuma
Kouvolan Tuulensuojassa (Hallituskatu 9)

Näytteilleasettajat:
Donna Taponero - Pihkatuotteet, Unna Nuutinen ja meedio-opiskelijat - näytetulkinnat , Päivi Alanen - tulkinnat, The Art of Ascension - Ishayoiden opettamana, Balmare - Magnetix-korut ja Lyoness, Aloe Vera, Anitta Vertainen - korut, unisiepparit, Mary Kay itsenäiset konsultit, Ritva Taina - aromaterapia, Oriflame, Sami Lipponen - akuhieronta, Ritva Mahlanen - intuiivinen energiahoito, Stella Thelen - selvätieto, Arctic Nutrition -tuotteet, Jan-Mikael Maros - kivet ja koriste-esineet, Kari Valtanen - visakorvikset, kissa-pussinsulkijat, patavahdit, voiveitset ym. käyttöesineet ja lahjatavarat, Kaija Juurikkala - sielunkuvamaalaus, Minna Ritari -kustannus, Sinun Hyvä Olo - Fitline ja CellReset-kehokuuri, Seija Auvinen - lasienkelit jne., Shari - taide, Matti Hartikka - aurakuvaus, Päivi Kaskimäki - Maya-astrologia, Ilari Tihula - hivenainemittaukset, Jarna Schildt - käsityöitä ja terveystuotteita, Terhi Jansson - enkelihoidot, Eija Kuukari - sieluhoidot ja -tulkinnat, Vicia Ester/Hoitohuone Minä - Intialainen päähieronta, Irma Löppönen - käsityöt, Osmo Pollari - astrologia, Milla Hirvonen - Synergy-tuotteet, Ekokampaamo Ilon Pilke, do Terra -eteeriset Öljyt  www.facebook.com/eteeria, Donna Taponero - luomuvoiteet, pihkavoiteet, pesupallot, Eija Marttinen - tarot-tulkinta, Arctic Nutrition, kanavointi, rummut ja taulut, Luontaishoitajat, Harriet Aryenda - käsintehdyt saippuat jne., Irmeli Jokinen - taidekäsityöt villasta, Sahaja-yoga.

Kaija Juurikkala maalaamassa sielutauluja yläkerrassa klo 12-15!

Workshopit:
10.45-11.45 Päivi Kaskimäki - Sielutehtäväsi äärellä, Maya-astrologinen workshop (15 €)
Maya-astrologisen syntymämerkin rinnalle saamme Psi Krono- merkin.Tämä on voimamerkki, joka kertoo minuuden voiman ydin laaduista ja intohimon lähteestä sisällämme. Voimamerkki kertoo myös sieluntehtävän teemoista ja siitä mitä olemme tulleet tekemään henkisenä tehtävänä tässä elämässä. Materiaalit sisältyvät hintaan. Lämpimästi tervetuloa. www.paivikaskimaki.com

12-13 Stella Thelen - Viestejä Valosta (20 €)
Tule voimaantumaan tunniksi - jokaiselle oma viesti Valonmaasta! Tuoja voi olla edesmennyt läheinen, enkeli tai henkioppaasi, jonka kautta kerrotaan edellisestä elämästäsi tai tähän hetkeen annetaan Sinua auttava viesti ja parannus.

13.15-14.15 Unna Nuutinen - meedioistunto (20 €)
Rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta.

16-17 Minna Ritari - Kristalliset hoitavat soinnut ja parantavat mantrat (15 €)
Kristallikulhojen kohottavassa energiassa ja mantrojen pyhässä, puhdistavassa värähtelyssä antaudumme, ja otamme vastaan.

Luennot:
10-10.50 The Art Of Ascension Esittelyluento
Luennolla esitellään Ishayoiden ikivanha opetus, The Art of Ascension. Ascension on yksinkertainen ja tehokas harjoitus, jota voi tehdä sekä silmät auki päivän aktiviteeteissa että silmät kiinni meditaationa. The Art of Ascension perustuu Ylistykseen, Kiitollisuuteen ja Rakkauteen. Tule kuuntelemaan, kuinka Ascension voi auttaa sinua:
- lepäämään syvintä yöunta syvemmin
- poistamaan stressiä
- ylläpitämään sisäistä rauhaa ja hiljaisuutta
- elämään enemmän tässä hetkessä
- kohentamaan terveyttäsi ja paljon muuta.

11-11.50 Sahaja-jooga
Opi yksinkertainen ja tehokas meditaatiotekniikka, joka tuo sinut sisäiseen hiljaisuuteen. Luennolla avataan tietä ajatuksettomaan tietoisuuteen, vapauteen ajatusten ylivallasta. Opimme perusasioita tietoisuudesta (Atma), chakroista ja nadeista, mutta ennen kaikkea meditoimme - suora kokemus on tärkeintä! Sopii kaikille, niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin meditoineille. Luennolla saa myös neuvoja meditaation harjoittamiseen kotona. Sahaja Yogan opetus on aina maksutonta! Tervetuloa mukaan!

12-12.50 Saija Mäkinen- Katsaus eteeristen öljyjen maailmaan

13-13.50 Eva Mölsä - Irti uskomuksista
Sisäiset ja ulkoiset uskomukset mitä ne ovat ja miten ne syntyvät. Kerron omakohtaisesta kokemuksesta mitä loin itselleni sekä annoin ulkopuolisten uskomuksien vaikuttaa elämääni ja miten pääsin irti osasta uskomuksia vapautuen lähemmäs tietoista läsnäoloa itseeni.

14-14.50 Petri Huitti - Heartfulness: Ota sydämesi voima ja viisaus käyttöösi, tässä hetkessä Voisitko ajatella, että kuuntelemalla sydäntäsi, seuraamalla sitä, voisit pelastaa elämäsi, kaiken sen mitä on, ja enemmänkin, kaiken?Näin voit ajatella, että vaatimattomasta asiasta ei ole kyse, vain kaikesta elämän arvoisesta, kaikesta mikä saa hymyn poskillesi, ilon, mikä karistaa turhat kyyneleet, kärsimyksen, kaiken tuon saat pyyhittyä itsestäsi, sydämesi avulla, jos niin haluat. Ja haluathan, mikäli koet sen itsessäsi, oleelliseksi tässä hetkessäsi, olemuksessasi. Ja tässä tulen sinua auttamaan, kuten vain voin, tänä lyhyenä aikana, kuten sallit itsellesi. Voi hyvin, kuuntele, seuraa sydäntäsi, jos vain voit, haluat niin tehdä, koet sen oikeaksi elämässäsi.  https://petrihuittiblog.wordpress.com/harjoituksia-henkiseen-hyvinvointiin-ja-kasvuun/

15-15.50 Jan-Mikael Maros - Itsetunto - kuinka rakennan hyvän itsetunnon?
Hyvä Itsetunto on elämässä selviämisen avain tai työväline. Kuinka tulen toimeen ensin itseni ja sitten sitä kautta myös muiden kanssa saan laajemman kokonaisuuden elämänkirjosta, enkä samaistu niin paljon ilmentymään/elämään kuin aikaisemmin. Kun minulla on tunto itsestäni kokonaisuutena saan työvälineen selviytyä ihmisten joukossa, vaikka minua kaikkia eivät hyväksyisi - oma itsetuntoni hyväksyy minut sellaisena kuin olen.

16-16.50 Terhi Jansson - eläinkommunikaatio
Eläimet ovat meille suomalaisille rakkaita perheenjäseniä ja haluamme tietää miten he kokevat elämänsä sekä toiveensa.Silloin asiakas ottaa yhteyden eläinkommunikoijaan. Eläinkommunikaatio on hyvä kommunikaatio muoto eläinten kanssa työskennellessä, sillä yhteisen kielen puuttuessa saadaan viestiä eläimeltä itseltään eri tilanteissa kuten mm. ongelmakäyttäytyjän, kodin vaihtajan, sairaa tai vanhan ja ihan perustietoa eläimeltä omasta elämästä. Eläinkommunikaatio toimii telepatian avulla, eri henkilöt saavat oman herkkyytensä tason mukaan erilaista informaatiota eläimeltä; mielikuvia, makuja, hajuja, tunnetiloja, kuvia paikoista ja tapahtumista. Haluaisitko sinäkin olla eläinkommunikoija?

17-17.30 Stella Thelen - Karman laki
12 Universaalia Lakia - yksi niistä on Karman laki. Tule kuulemaan ja kysymään! Aiheina mm. karmasta vapautuminen ja sukukarman puhdistaminen.

1.10.2017 klo 10-18 Hyvinvoiva Minä -tapahtuma Imatran ITY-talolla.

Paikat varattavissa - teemaa laajennetaan myös kehon hyvinvointiin ja ravintoon!

Näytteilleasettajat:

Unna Nuutinen - meedio, Sanna Venhoranta - Fitline ja CellReset-kehokuuri, Heli Virtanen - Aloe, Pirjo Ruokokoski, Jan-Mikael Maros - kivet ja koriste-esineet, Ritva Mahlanen - intuitiivinen energiahoito, Sami Lipponen - akupainanta ja hermopinteiden vapautus, Tarja Arffman - tarot-tulkinnat, Palviainen - käsintehdyt korut, Ilari Tihula - hivenainemittaukset, Kati Kontro - Herbalife, Eija Kuukari - sieluhoidot ja -tulkinnat, Stella Thelén - selvätieto, Terhi Jansson - enkelihoidot, Mary Kay - itsenäiset konsultit.

Luennot:

Unna Nuutinen - meedioistunto (20 €)
Minna Ritari - Kristalliset hoitavat äänet (15 €)
Stella Thelen
Tarja Arffman
Jan-Mikael Maros
Via Akatemia

19.11.2017 Iloa ja Valoa -hyvinvointitapahtuma Mikkelin vanhalla sotkulla

Näytteilleasettajat:

Rasilainen - Fitline, Nuutinen - meedio, Jansson - enkelihoito, Ultra-lehti, Maros - kivet ja koriste-esineet, Thélen - selvätieto, Aurinkohuone - hoidot ja kurssit, Alanen - selvänäkö, Janhunen - Aloe, Mithu - nepalilaiset asusteet, Moilanen - kalevalainen jäsenkorjaus, SynerKi.

Luennot:

Thélen - meedioistunto
Jansson - eläinkommunikointi
Ritari - ääniparannus