Intuitiivisen energiahoitajan koulutus

Jälki-ilmoittautuminen auki alkaneeseen hoitajakoulutukseen!

Uusi koulutus alkoi huhtikuussa, ja seuraava tapaaminen on kesäkuun alussa. Sinulla on vielä mahdollisuus lähteä mukaan tälle matkalle! Alla näet sovitut viikonloput ja jos päätät lähteä mukaan, pidämme sinulle preppausviikonlopun ensimmäisen tapaamisen asioista ennen kesäkuun alkua.

Koulutusviikonloput:
3.-4.6.
8.-9.7.
12.-13.8.
16.-17.9.
14.-15.10.

Kuuden viikonlopun koulutuskokonaisuus, koostuen itsensä tuntemisen teemoista ja energiahoitamisen saloista.

Oletko kiinnostunut oman voiman löytämisestä? Haluaisitko tavoittaa luottamuksen, päästä liiallisesta kiltteydestä ja suunnata kohti itsesi arvostamista ja hyväksyntää? Mitä jos saavuttaisit levollisuuden arkisen kiireen keskellä? Miten muuttaa omakuvaasi...

Näihin teemoihin pureudumme koulutuksen itsetuntemuksen osioissa, joiden kautta opit egon peleistä ja mielen koukuista, saat työkaluja siihen miten vapautua pelosta, ymmärryksesi kasvaa kontrollin haitoista ja pääset lähelle "mitä väliä" olotilaa.

Hoitamisen osioissa opit chakrajärjestelmän hyödyntämisen energiatyöskentelyssä ja saat malleja intuitiivisen sekä kristallivirtaus-hoidon tekemiseen. Käymme läpi hoitoetiikkaa ja mitä kaikkea tarvitsee huomioida hoitajana toimimisessa. Lisäksi opettelemme kanavointia, korttitulkintaa ja energialuentaa ja opit myös vetämään rentoutusharjoituksia.

Koulutus koostuu sekä itseensä tutustumista ja sitä kautta intuition vahvistumista, jotta saat valmiudet energiahoidon välittämiseen. Jos siis kaipaat uutta näkemystä ja sisältöä elämääsi ja olet valmis "katsomaan ja näkemään itsesi", tämä saattaa olla vastaus kaipuuseesi.

Koulutuksen tavoitteena on palauttaa tietoinen yhteys korkeampaan itseemme ja palaamaan mielenhallinnasta sydänyhteyteen. Mitä enemmän kasvat ihmisenä, sitä tarkemmat vaistot sinulla on aistia näkymätön ohjaus – niin omassa elämässäsi kuin hoitotyössäkin; me olemme vain kanavana mahdollistaen paranemisen luomalla hoidettavalle oikean energiatilan kohdata itsensä. Teemme monia avaavia, puhdistavia ja aktivoivia meditaatioita sekä vihkimyksiä. Hoitoharjoitukset ja rentoutukset ovat myös osa koulutusta. Aiheet, joita käsittelemme matkamme aikana ovat mm.
  • ego vs. sielu, suhde "itseen"
  • anteeksianto
  • luottamus
  • puhdistusmeditaatiot
  • mieli ja sen voima meissä
  • ihmissuhdeprosessit -> vapautuminen
  • hoitamisen erilaiset ”työkalut” (ääni, kivet, symbolit, jne.)
  • voimaeläimet
  • näkymättömän maailman auttajat
  • numerologia/astrologia ja sielun tehtävä
  • kristalliyhteyden avaaminen/linkitys
  • läsnäolo tässä hetkessä
  • elämänpuu, sisäinen lapsi
  • kristallikallokonklaavin kohtaaminen
  • luopumisseremonia, sädevihkimys
  • energiakehon rakenne
  • hoitotyö käytännössä; oma erikoistuminen.

Koulutus koostuu kuudesta ja kahdesta vapaavalintaisesta jatkoviikonlopusta. Kurssipäivän pituus on klo 9-17. Kurssihinta 6 x 250 € sis. alv (+ 2 x 250 €) maksetaan aina kunkin viikonlopun yhteydessä tai haluttaessa kerralla. Jos tulet matkan päästä, minulla on mahdollisuus majoittaa sinut luokseni. Kurssiviikonloppu on noin kerran kuukaudessa, heinäkuu on lomaa. Ensimmäisellä tapaamisella sovinne viisi muuta viikonloppua niin, että ne sopisivat kaikille osallistujille.

Jos tunnet kutsumusta näihin teemoihin ja hoitotyö kiinnostaa, tämä voi olla sinun ensimmäinen askeleesi kohti omaa totuuttasi. Useat ovat käyneet koulutuksen läpi omaa kasvuaan ajatellen; niinpä kyse ei ole pelkästään hoitajaksi kouluttautumisesta vaan tärkeämminkin omasta kasvusta, kohti sitä todellista itseäsi, joka olet - arjen harhan tuolla puolen...

Tässä kommentteja kurssilaisilta siitä, miten he ovat kokeneet tämän koulutuksen ja mitä se on heille merkinnyt:

2020
"Tämä kurssi oli vastaus rukouksiini, jotain sellaista mitä olin etsinyt jo pidempään. Tunsin että minua johdateltiin löytämään samanhenkisiä ihmisiä ja sukeltamaan syvemmälle henkisyyteen. Oma henkisyyteni alkoi heräilemään traagisten tapahtumien myötä pikku hiljaa, vuosien kuluessa huomasin että tuo tie oli valinnut minut. Ei ollut enää mahdollista kääntyä takaisin ja ennenkaikkea ei ollut haluakaan sillä tämä on minun tieni. Sen tuntee jokaisessa solussaan ihan sielua myöten. 
Kurssi oli erittäin antoisa ja olen oppinut paljon lisää itsestäni. Kaikki keskustelut ja harjoitukset sekä mukavat hetket teemukin ääressä ovat lähtemättömästi mielessäni. Olen saanut rohkeutta ja oppinut pitämään paremmin rajoistani kiinni. Tiedostan että tämä matka jatkuu koko loppuelämän ja olen kiitollinen siitä että sain olla osa tätä hienoa porukkaa.
Uskon että kaikella on tarkoituksensa ja tämä kurssi avasi minulle uusia ovia,ei vain sisimpääni vaan pitkälle tulevaan. Upeinta oli se että opin rakastamaan itseäni. Nyt tunnen että olen hyvä ja arvokas, ne ovat enemmän kuin sanoja. Kiitos siitä, tätä kurssia voin suositella jokaiselle joka ei pelkää katsoa itseään ja kohdata oppiläksyjään. Kaiken tämän keskellä minusta tuli myös intuitiivinen energiahoitaja. Aivan mahtavaa!"

"Sydämellinen kiitos monipuolisesta koulutuksesta, sen annista näkee miten monessa olet ollut ja olet mukana. Itse lähdin koulutukseen saamaan lisää itsetuntemusta ja -luottamustakin juurikin energiahoitajana ja molemmat asiat lisääntyivät niin itsetuntemus kuin itseluottamuskin omaan tekemiseen ja omaan tiehen, että se on minulle juuri oikea tie. Saimme kaksi uutta ihanaa energiahoitoa, intuitiivinen hoito ja kristallivirtaushoito omaan " hoitorepertuaariimme" ym. juttuja...Teit työtä täydellä sydämellä, eikä ollut ryppyotsaista, aika usein nauru raikui ja välillä tietysti kyyneleetkin valuivat,mutta oli ihanaa antaa kaikkien tunteiden tulla...Varmasti myös itse kullekkin koulutuksessa olleille tapahtui varmasti "pinnan alla" paljon sellaista, mitä ei välttämättä edes tiedostanut..."

2018

"Osallistuin kurssille lähinnä omaa kasvuani kehittäen. En tiennyt mitä olin etsimässä, mutta etsin jotain. Elämäni oli tasaista harmaata massaa, jossa mikään ei tuntunut miltään. Kaikki oli päällisin puolin hyvin, mutta minulla oli koko ajan paha olla. Olen ollut aina kiinnostunut henkisistä asioista, ja se olikin sysäys miksi kurssille hakeuduin, saadakseni lisää tietoa ja ymmärrystä jostain mitä en tiennyt. Kurssin myötä oma ymmärrykseni itseäni kohtaan on selkeytynyt ja ymmärrän nyt miksi olen sellainen kuin olen, täydellinen rakastettava minä.  Harjoitukset ja keskustelut ryhmässä olivat erittäin antoisia. Asioiden jakaminen ryhmäläisten kanssa oli erittäin antoisaa. Sain kokea kurssilla suuria oivalluksia sekä todellisia romahduksia, joiden kautta huomasin oppivani kaikista eniten. Kurssin jälkeen olen kuin eri ihminen. Elämääni on tullut väriä ja tunteita, se ei ole enää tasapaksua harmaata massaa. Itseni muuttuessa on muutos heijastunut perheeseeni  ja työhöni. Luotan siihen, että se mikä tapahtuu, sen tuleekin tapahtua. Asiat menevät juuri niin kuin niiden kuuluukin mennä. Anna itsellesi tilaisuus ja ole kurssilla avoin ja rehellinen itsellesi. Kasvu ei ole aina helppoa, kipupisteitä tulee vastaan, mutta ne ovat sen arvoisia. Kiitos kun sain osallistua ja kiitos Minnalle ja kurssilaisille, että mahdollistitte minulle tämän."

"Luulin etsiväni kurssilta aivan muuta, mitä sitten lopulta löysin - ihan yllättäen. Löytö on niin arvokas, että se kantaa elämässä kyllä eteenpäin, uusia haasteita kohti. Herkistyin sydänyhteydelle, opin kuulemaan sydäntä (joskus harvoin se oikeasti kuiskii ja antaa viestejä), sain ripauksen rohkeutta ja luottamusta lisää. Arvokas kurssi, joka ei jätä ketään kylmäksi! Maailma pitää siitä kyllä huolen :))
Terveisin Jonna, Yksisarviseni Nero (lausutaan NEERO) tervehtii sinua myös :)"

"Juttelin ystäväni kanssa, miten kasvaa ihmisenä ja tutustua henkisyyteen. Ystäväni oli käynyt aiemmin Minnan Intuitiivisen Hoitajan kurssin ja suositteli sitä lämpimästi. Kurssille ilmoittautuessani olin polkujen risteyksessä, tiesin mistä haluan pois, mutten tiennyt mihin olin menossa. Ajatukseni ei ollut hoitajana toimiminen vaan uuden sisällön löytäminen elämääni. Kurssin antia en pysty kattavasti sanoin kuvaamaan. Löysin kuin löysinkin uuden, valtavan mielenkiintoisen suunnan elämälleni ja niinkin läheltä kuin omasta sisimmästäni! Kurssin hoitoharjoitukset olivat mahtavia, sillä niissä joutui heittäytymään ja pääsi irti kynnyksistä ja omien kykyjen epäilyistä. Kurssin jälkeen mielenkiintoni on vahvasti hoitojen harjoittelussa, henkiseen tiehen syventymisessä ja sisäisessä kasvussa.
Meistä kasvoi kurssin aikana tiivis "perhe" ja tulemme pitämään yhtä ja tukemaan toisiamme elämänpoluillamme. Kiitos Minna ja kurssisisaret!"

"Minulle tämä kurssi on ollut erittäin tärkeä. Ennen kurssia olin jo hieman heräillyt henkisyyteen, mutta kokemusta oli vain parin vuoden verran takana. Kurssin aikana oma kasvu on ollut mieletöntä. Jokainen viikonloppu on tuonut jotain uutta elämääni ja syvyyttä itseeni. Kurssin kirjalista on ollut mahtava ja olen saanut valita kirjat juuri siinä järjestyksessä kuin ne minulle on tarkoitettu. Kirjoista olen saanut paljon uutta kulmaa asioihin ja monta ahaa-elämystä. Tiettyä viisautta ja voimaa minussa on ollut aina. Kurssi on saanut minut kuuntelemaan tuota viisautta enemmän ja luottamaan omaan intuitioon vahvemmin. Olen aina tehnyt päätöksiä tästä lähtökohdasta, mutta tänä päivänä teen sen vielä vahvemmin ja tietoisemmin. Tänä päivänä kiinnitän huomiota tähän hetkeen. Olen hyvin onnellinen siitä mikä tai kuka olen ja mikä tilanteeni on tällä hetkellä. Tiedän kuitenkin, että minulla on paljon vielä kasvua edessä. Haluaisin esimerkiksi sisäistää paremmin ajatuksen armosta sekä sen, että olemme kaikki yhtä. En kuitenkaan mieti tai murehdi näitä nyt. Luotan asioiden tulevan eteeni juuri oikealla hetkellä ja oikealla tavalla. Ainoa tehtäväni on elää tässä ja nyt vahvasti läsnä.  Kaiken kaikkiaan kurssi on ollut erittäin tärkeä minulle. Olen kasvanut paaaaaljon ja olen melkein eri ihminen nyt kuin kurssin alussa. Tämä näkyy myös perheessäni positiivisena muutoksena. Ilmapiiri kodissamme on parempi eikä riidat ole siellä niin hallitsevia. Ristiriita tilanteissa olen rauhallisempi ja omassa voimassani ilman egon kukkoilua ;) Osaan myös ilmaista itseäni paremmin. Anteeksi annon ja positiivisen ajattelun voima on valtava. Positiivinen muutos heijastelee myös kodin ulkopuolelle sukulaisiini. Ystäväni huomaavat muutoksen minussa myös. Moni hakeutuu seuraani kun heillä on paha olla ja kokevat saavansa apua läsnäolostani, keskusteluistamme ja kosketuksestani. Tämä on ollut mahtava kokemus minulle. Olen syvästi kiitollinen ja onnellinen siitä valosta, rauhasta ja rakkaudesta jota saan säteillä maailmaan ja maailmankaikkeuteen. Mieletöntä mihin kaikkeen tämä johtaa!
En olisi uskonut, että näin lyhyessä ajassa voi tapahtua näin suuri muutos!

"Matka itseen on ollut ihan sitä parhautta koko kurssissa. Ilman tätä matkaa, olisi aika mahdotonta hoitaa muita, niin että ymmärtäisi mitä tekee. On oppinut erottamaan milloin mieli ja ego ohjailee ja milloin olen sydämen ohjauksessa. Ja on saanut runsaasti työkaluja, kuinka oman mielen möykkää saa vaimennettua, jotta kuulisi jumalaista, korkeinta minää. Oma sielu/henki on tullut tutuksi :) . On saanut laajasti tietoa monista eri henkisistä hoitomenetelmistä ja niistä on voinut poimia, jotka itselleen tuntuu sopivimmilta ja kehittää omia lahjojaan hoitajana kuin ihmisenä. Omat parantajan lahjat ovat kehittyneet huimasti ja on herännyt täysin nukkuvia taitojakin. Oma elämäntehtävä on selkeytynyt ja on uskaltanut ottaa kvanttihyppyjä tuntemattomaan. Epävarmuus on väistynyt, että voisinko minä olla mestari ja valotyöntekijä tässä ajassa ja voisinko minä tehdä jotain suurta. Kyllä minä voin ja olen sitä ja toteutan nyt vahvasti omaa universaalia tehtävääni täällä, niin että tiedostan sen myös. Sana mahdoton on ollut minulle jo kauan vieras sana ja nyt se on noussut vielä korkeammalle jalustalle. Ei ole mahdottomia asioita, vaikka ne haastavia olisikin. Kaikki on mahdollista, jos vain uskoo siihen. Kokonaisuudessaan on tietoisuus kasvanut näkymättömään maailmaan ja kuinka olemme yhtä kaiken kanssa. Ja kuinka voimme tehdä yhteistyötä tuon maailman kanssa Rakkaudentyötä tehdessämme. Tietoisuus kasvanut myös, että teemme sitä universaalia rakkaudentyötä ihan koko ajan myös arjessamme, niin lääkärissä käydessä, työssämme, kokatessa, kaupassa, siivotessa jne. kuin itse hoitajan työssämme tai meditoidessa. Se ei ole irrallaan meidän arkisista askareista."

2017

"Ennen kurssia olin täydellisyyden tavoittelija, tunnollinen ja itsensä väsyksiin ajava toisten tunteiden mukaan menijä. Nyt osaan ottaa hieman rennommin ja jos tiedän että olen tehnyt asiat oikein, en välitä mitä muut sanovat tai ajattelevat. Kunhan itse olen itseeni tyytyväinen. Eli itsevarmuutta on tullut lisää. Toisaalta välillä ajattelen, että olen jo välinpitämätön kun minua ei kiinnosta muiden murheet. En vain halua enää edes kuulla muiden murheista, tuntuu että he oikein lilluvat niissä, puhuvat ja puhuvat samoista murheistaan uudestaan ja uudestaan. Minua ei vain kiinnosta. Tuntuu että omassakin elämässään on riittävästi, enkä omista haasteista muita ”rasita”. Miksi siis minun pitäisi tuhlata se vähäinen vapaa-aikani muiden murheisiin. Ei vain enää onnistu = ). Ennen olin arka antamaan energiahoitoja, kun ajattelin että pitää maadoittua ja puhdistua ennen sitä, tuntui jotenkin liian vaikealta. Nyt olen useinkin tehnyt tutuille energiahoitoa ”ohimennen” esim. kipeisiin hartioihin, suruun tai kun siltä on tuntunut. Ei siis mitään pitkiä hoitoja, vaan ihan ohimennen jos siltä on tuntunut. Työpaikalla moni jo tietää, että saa lämpimät kädet hartioille, jos vain kertoo sitä haluavansa = )."

"Ennen koulutusta minulla oli vain hajanaisia tiedonjyväsiä henkisyydestä ja joku kokemus parannettavana olemisesta, mutta sitäkin enemmän kiinnostusta. Kurssin alettua sain tietoa ja käytyjen keskustelujen kautta oivalluksia alkoi syntyä, ennen kaikkea itsestä kuin myös elämästä yleensä. Enkä voinut aiemmin edes kuvitella minkälaisia vaikutuksia intuitiivisella parantamisella voi saada aikaan. Viime ajat ovat olleet minulle saatujen tietojen ja oivallusten jäsentelemisen aikaa ja olen tietoisesti pyrkinyt touhuamaan maallisempien asioiden parissa."