Tapahtumakalenteri

Jos haluat liittyä postituslistalleni, laita siitä minulle viesti. Näin varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi.

Kurssit ja tapahtumat ovat Kouvolassa, ellei toisin mainita. MUISTA ILMOITTAUTUA! 

Päivitetty 30.7.2018

2018


29/30.9. klo 10-18 Reiki II -koulutus Mikkelin Paukkulassa, Hörhölän tiloissa
Päivämäärä varmistuu vielä...

22.9. Tähti-ilta Planetaariossa


banneri_oma.jpg

UUDEN AIKA
Syyspäivän tasaus on 23.9. Kokoonnumme viettämään valon juhlaa Särkänniemen Planetaarion erityisessä, aisteja aktivoivassa tunnelmassa. Kristallikulhojen värähtely, tähtimeditaatio ja matka kosmiseen kohtuun antavat valon tähtieväitä alkavaan pimeään vuodenaikaan. Saat hyvin kokonaisvaltaisen kokemuksen omasta yhteydestä kosmokseen galaksi kansalaisena. Väliajalla planetaarion kahvio palvelee.

Minna Ritari - Tähtimatka äänen värähtelyissä
ritarihuone.com

Maailmamme muutoksen kierteessä muutosta tapahtuu myös energeettisesti, siksi on tärkeää virittää instrumenttimme, kehomme, paremmin vastaanottamaan uusia taajuuksia ja energiatasoja. Linjaamme energiamme äänen värähtelyn avulla ja avaamme näin itsemme kuin antenniksi illan aktivoinneille ja tähtimatkoille.

Päivi ohjaa meditaatiomatkan tähtiin, linnunradalle ja keskusaurinkoon, Minna soittaa tähtimatkamusiikin kristallikulhojen värähtelyissä.

Päivi Kaskimäki - Tähtipersoonallisuutesi
paivikaskimaki.com


Meidät kaikki on tehty tähtipölystä. Olemme tuoneet tähän inkarnaatioon eri tähdistöjen laatuja, jotka näkyvät persoonallisuudessamme. Kerron erilaisista tähteläis-tyypeistä ja niihin sisältyvistä ominaisuuksista, vahvuuksista ja haasteista. Mikä on sinun sielusi tähtitehtävä ja miten voit hyödyntää sitä omassa arjessasi.
Ripaus maya-kalenterin ajanlaadusta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista elämässäsi. Olemme valmistautumassa uuteen synnytyskierrokseen 26.10, jolloin aloitamme jälleen lähtöruudusta uuden kalenterikierroksen. Nyt on tärkeä inventaarion hetki, jolloin voit tarkastella mitä haluat ottaa mukaan seuraavalle kierrokselle elämäsi synnyttämisessä entistä tietoisemmaksi ja vapaaksi sydämesi tiellä.

Deepthi (Kirsi Ranto) - Tähtimatka kosmiseen kohtuun – luento & meditaatio
pyhanainen.com, deepthimusic.com

Planetaario luo loistavat puitteet tälle kosmiselle tähtimatkalle, jossa sukellamme Deepthin ohjauksessa universumin ja itsemme lähteelle, kosmiseen kohtuumme, meditaation ja valokielikoodausten avulla. Tällä matkalla aktivoimme oman kohtu-sydän-kurkku -yhteytemme, joka on avainasemassa astuessamme Uuteen Kultaiseen Aikaan, jossa elämme täysivoimaisina jumalallisina olentoina maan päällä. Tämän matkan aikana herätämme solumuistimme ja vapautamme ne valokoodit, jotka auttavat meitä muistamaan oman sieluntehtävämme ja elämään sydämenpolulla harmoniassa itsemme ja koko ympäröivän maailman kanssa.

VÄLIAJALLA ESIINTYJIEN TUOTEMYYNTIÄ

BUSSIKULJETUS: KOUVOLA-LAHTI-TAMPERE -> TAKAISIN (20 €/hlö)

Linja-auto poimii matkalta kyytiläisiä (esim. Iitti, Lahti, jne.) – kysy rohkeasti lisätietoja!

Paikka: Särkänniemen planetaario, Laiturikatu 1, 33230 Tampere

Liput: 65 € 22.8.2018 asti, tämän jälkeen 75 €. Liput ovelta 80 €. Paikkoja rajoitetusti!

Lipputilaukset: minna@ritarihuone.com tai 040 526 1524

3.-4.11. Intuitiivisen hoitajan koulutus alkaa! Neljä paikkaa vielä vapaana. Maksuton majoitus kauempaa tuleville.

18.11. klo 10-18 Iloa ja valoa -hyvinvointitapahtuma Mikkelin Kulttuuritalo Tempolla (ent. Naisvuoritalo)

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT AVAUTUMAAN ITSELLESI!