Tapahtumakalenteri

Jos haluat liittyä postituslistalleni, laita siitä minulle viesti. Näin varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi.

Kurssit ja tapahtumat ovat Kouvolassa, ellei toisin mainita. MUISTA ILMOITTAUTUA! 

Päivitetty 9.4.2018

2018

13.-15.4. Intialainen Atma Nambi tulossa Kouvolaan
Video healingista
Video "itsestä"

MESTARI ATMA NAMBI SUOMESSA
13.-15.4.2018

Atma Nambi “heräsi” omin avuin 23 vuotta sitten kotonaan Intiassa, Tamil Nadussa. Hän jakaa elämäänsä totuutta, olemalla läsnä 24 tuntia päivässä hyvin maanläheisellä ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Hän kertoo miten elää tietoista elämää, jokainen oman henkilökohtaisen “linjansa” mukaisesti, joka tuo tullessaan puhdasta iloa ja tyytyväisyyttä, terveyttä ja runsautta niin ihmissuhteissa kuin materian tasolla. Tässä tapaamisessa Atma Nambi jakaa helppoja, käytännöllisiä ja voimakkaita tekniikoita ja lähestymistapoja jokapäiväiseen elämäämme, riippumasta iästä ja taustasta.

Tämän Atma Nambin Suomen viikon aikana olet tervetullut kakspäiväiseen retriittiin “Tietoinen kellon ympäri” (Kriya Yoga) ja Dasanga Dhyana Yogaan, Satsang-iltaan, chakrojen aktivointiin, henkilökohtaisiin istuntoihin ja Kubera Tapas –seremoniaan (tuliseremonia henkiselle ja materiaaliselle runsaudelle). Atman läsnäolo ja harjoitukset on tarkoitettu siihen, että voit selkiyttää ja parantaa itseäsi, mennä syvemmälle itseesi, jotta voisit pysyä tietoisessa läsnäolon tilassa yhä pidempään ja pidempään. Retriitti antaa myös uusia, voimakkaita tekniikoita työkaluiksi.

Tapaamisten tarkoitus on antaa sinulle kokemus korkeammasta tietoisuuden tasosta (Samadhi) ja tuomaan väläyksiä Itsestä. Mitä kauemmin pysyt Atma Nambin läsnäolossa, tästä korkeamman tietoisuuden tasosta muodostuu pysyvä tila.

KAIKKIIN ISTUNTOIHIN JA ILTOIHIN TULKKAUS!

Kysymykset ja ilmoittautumiset: Minna Ritari, minna@ritarihuone.com, 040 526 1524

KUBERA TAPAS JA HENKILÖKOHTAISET ISTUNNOT Atman Suomen viikon aikana sekä retriittipäivän iltana.
• Henkilökohtaiset istunnot (on-line –istunnot valittuna kellonaikana)
Henkilökohtainen opastut, henkinen parantuminen,henkilökohtaiset tekniikat ja mantra avaamaan lukkoja/tukoksia ja laajentamaan sisällämme olevaa potentiaalia. Hinta 50 €.
• Kubera Tapas kodeissa, työpaikoilla, keskuksissa ja yrityksissä.
‘Muinainen tuliseremonia henkiselle ja materiaaliselle runsaudelle ja puhdistamiselle’. Hinta 200 €.
PERJANTAI – 13.4. HENKILÖKOHTAISET ISTUNNOT
Henkilökohtaiset istunnot klo 12-18 välillä
• SATSANG-ilta,19-21
Koe totuus kysymysten ja vastausten kautta ja ‘Energiasiirto mestarin silmien kautta’ – (Nayana Deeksha). Tämä on välitön kokemus sisäisestä hiljaisuudesta ja rauhasta. Hinta 25 €.
• VISHUDDHI ‘KURKKUCHAKRAN’ VIHKIMYSJUHLA, 21-22

Kurkkuchakran aktivointi. Tämä aktivointi auttaa kommunikoimaan paremmin ja pelottomammin. Sinulle tarjotaan medaljonkiriipusta, joka suojaa sinua energeettisesti ja henkisesti. Hinta 50 €.

* * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * *

PARANNA, KESKITÄ JA LAAJENNA TIETOISUUTTASI


Hinta 90 € klo 10-17
Hinta puolelle päivälle klo 10-13/14-17

LAUANTAI – 14.4.
• TIETOINEN KELLON YMPÄRI
Klo 10-17, lounastauko 13-14

TIETOISENA KELLON YMPÄRI
Henkisyys ja itsensä keskuksessa oleminen ei ole osa-aikaista ”toimintaa”. Se on tietoisena olemista kellon ympäri. Tietysti meillä on monia asioita tehtävänä päivän mittaan. Kuinka on mahdollista olla enemmän tietoinen 24 tuntia päivässä? Se on helppoa, sillä ei ole merkitystä mitä teet päivittäisessä elämässäsi, mutta sillä on merkitystä, kuinka teet sen mitä teet. Tavallisista päivittäisistä toimista kuten kylpeminen, kuunteleminen, istuminen, seisominen, käveleminen voi tulla Puhtaan Tietoinen toimi.
Mikä tekee toimesta ”epäpuhtaan”? Tähän meidän täytyy keskittyä. Toimemme muuttuvat epäpuhtaiksi häiritsevien ajatuksemme ja negatiivisten tunteidemme vuoksi. Tämä ohjelma auttaa meitä pääsemään irti jokaisen hetken epäpuhtaudesta jokapäiväisessä elämässämme.
Atma vastaa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, joka liittyy aiheeseen.

• SIUNAUS ‘KOLMANNEN SILMÄN’ VIHKIMYSJUHLA, 17-17.30
Siunausvihkimys aktivoi kolmannen silmän saadaksemme korkeamman käsityksen ja ymmärryksen elämästä. Tuo mukanasi kuusi kourallista ruusun terälehtiä. Hinta 50 €.

• KUNDALINI-VIHKIMYSJUHLA, 17.30-18.30
Kundaliini-vihkimys aktivoi piilossa olevan elämänvoiman, vapauttaen pelkoa, ahdistusta ja masennusta. Tuo tullessasi kukkia. Hinta 50 €..

16.-17.6. klo 10/12 lauantai -15 sunnuntai Nyt Riittää! -retriitti Haminan Reitkallissa
Jos sinulla on tällainen tunne, saattaa tämä olla juuri oikea paikka... Ota irtiotto ja tule pysähtymään itseesi ja hetkeen.
Tiedot päivittyvät. Retriitti alkaa lauantaina klo 10/12 ja päättyy sunnuntaina klo 15/17. Yöpyminen ja ruokailut sisältyvät hintaan. Paikkoja rajoitetusti!
Järjestäjänä Walon Silmu.

21.-22.7. Sisäinen mestarius - sisäisen mestarisi tietoisuuden voima, viikonloppu Lautsian lomakeskuksessa Hauholla
Tulossa mahtavan voimaannuttava ja vahva viikonloppu! Ohjelma päivittyy piakkoin.

4.8. klo 10-18 Reiki II -koulutus Mikkelin Paukkulassa

22.9. Tähti-ilta Planetaariossa

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT AVAUTUMAAN ITSEESI!