Tapahtumakalenteri

Jos haluat liittyä postituslistalleni, laita siitä minulle viesti = )

Tapahtumat osoitteessa Kangaskatu 2, 45100 Kouvola (ellei toisin mainita)

MUISTA ILMOITTAUTUA! Laita sähköpostiviestiisi puhelinnumerosi - sähköpostissani on ilmennyt toimintahäiriötä eikä kaikki vastausviestit puolin ja toisin tule perille.

Päivitetty 31.7.2022

21.8.2022 klo 10-15 Reiki II -koulutus

21.8.2022 klo 18-20 Äänen eheyttävä Voima
 
Äänellä on uskomattoman vahva vaikutus niin kehoomme kuin mieleemmekin. Äänen voima saa stressitasomme ja verenpaineemme laskemaan, se aktivoi typpioksidi-tuotannon kehossamme, joka puolestaan kohentaa immuunijärjestelmäämme, sydän- ja verisuoni- sekä ja hengitysjärjestelmämme. Erityisesti se saa aikaan verisuonten laajenemisen, joka tehostaa verenkiertoa ja vähentää verenpainetta.
 
Hyminä lisää solujen happipitoisuutta: hymistessäsi hengität syvään, joka hapettaa solujasi. Hymisemällä voit stimuloida käpyrauhasen erittämään melatoniinia, jonka kautta voit mahdollisesti parantaa untasi ja immuunijärjestelmääsi, hidastaa ikääntymistäsi…
 
Tällä kertaa teemme Chakra Dhyana -harjoituksen eli tasapainotamme chakrajärjestelmämme toistamalla kunkin chakran omaa "äännettä" yhteen ääneen. Tietysti mantraamme ja mukaan mahtuu vielä kristalliset värähtelyt loppusoinnuiksi olemuksellemme.
 
Illan hinta 20 €
Ilmoittautumiset: minna@ritarihuone.com, p. 040 526 1524
 
* * * * * * * * *
 
Äänen eheyttävä Voima on sarja kerran kuukaudessa järjestettäviä iltoja, joissa paneudutaan syvemmin äänen saloihin, niin teoriassa kuin harjoitusten kautta. Illoissa on mukana mantrojen toistoa ja jokaiselta kerralta saat mukaasi harjoitteen tulevalle kuukaudelle. Illat ovat yksittäisiä kokonaisuuksia, joten voit osallistua niillä kerroilla kun tunnet kutsumusta.
 
Seuraava ilta 21.8.2022 klo 15.30-17.30

10.-11.9. klo 9-17 Intuitiivisen hoitajan koulutus alkaa

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT OIVALTAMAAN ITSESI!