Tapahtumakalenteri

Jos haluat liittyä postituslistalleni, laita siitä minulle viesti. Näin varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi.

Kurssit ja tapahtumat ovat Kouvolassa, ellei toisin mainita. MUISTA ILMOITTAUTUA! 

Päivitetty 15.10.2018

2018


10.-11.11. klo 10-17 Hyvinvointi-retriitti Ritarihuoneella
Retriitti alkaa lauantaiaamuna klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 17 - luvassa pysähtymistä itsensä äärelle erilaisin harjoituksin ja meditaatioharjoittein. Jos kaipaat aikaa itselle ja pysähtymistä arjen oravanpyörästä, tässä sinulle oiva tilaisuus antaa itsellesi aikaa. Puhumme mitä kaikkea hyvinvointi pitää sisällään ja pureudumme myös henkisen kasvun teemoihin.

Retriitin hinta 150 € pitää sisällään viikonlopun ohjelman, saunomisen ja yöpymisen. Voit tuoda omat evääsi ja ruokasi tai saat 30 € hintaa ruokailut (2 x lounas, päivällinen, iltapala, aamupala ja kahvit/teet viikonlopun mittaan). Jos haluat osallistua viikonloppuun ilman yöpymistä, hintasi on 120 €. Paikkoja on rajoitetusti, joten jos tunnet kutsua osallistua varaa paikkasi ajoissa.


18.11. klo 10-18 Iloa ja valoa -hyvinvointitapahtuma Mikkelin Kulttuuritalo Tempolla (ent. Naisvuoritalo)


15.12. Päivi Kaskimäki taas Kouvolassa -tulkintapäivä ja tähtimatkailu-ilta
Henkilökohtaiset katselmukset - varaa aika:
info(at)paivikaskimaki.com tai 040 500 0050 (myös tiedustelut ja ilmoitautumiset tähtimatkalle)

Maya-tähtimatka ilta klo 18-20
Kerron kuluvan ajan luonteesta ja tapahtumista maya-kalenterin valissa ja oman merkkisi myötä. Millainen jakso sinulla on menossa ja millaisia tunnelmia on odotettavissa tulevassa vuodessa. Teemme tähtimatkan meditatiivisesti yhdistäen tähtiohjaukseni Minnan kristallikulhojen soittoon ja värähtelyihin. Tiedossa uudenlainen kokemus, joka vie syvimmän itsen ja sielun äärelle korkeuksiin.
Illan hinta 35 €

Paikka molemmille: Ritarihuone, Kallioniementie 17


2019

5.-6.1.2019 Intuitiivisen hoitajan koulutus alkaa! Maksuton majoitus kauempaa tuleville.


19.-20.1. Uusi meditaatio-ohjaajan koulutus alkaa!

a6_22.jpg

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT AVAUTUMAAN ITSEESI!