Tapahtumakalenteri

Jos haluat liittyä postituslistalleni, laita siitä minulle viesti = )

Tapahtumat osoitteessa Kangaskatu 1, 45100 Kouvola (ellei toisin mainita)

MUISTA ILMOITTAUTUA! Laita sähköpostiviestiisi puhelinnumerosi - sähköpostissani on ilmennyt toimintahäiriötä eikä kaikki vastausviestini tule perille.

Päivitetty 8.5.2022

15.5. klo 18.30 Täydenkuun Luovan energian ilta

Jokaisessa meissä virtaa rajaton, luova rakkauden läsnäolo.
Kutsumme sinut kanssamme rajattoman energian ja valon tilaan, Luovan energian iltaan. Tällä kertaa yhdistymme täydenkuun armon energiaan, joka saa meidät värähtelemään siinä taajuudessa, josta olemme syntyneet. Tule ja anna äänen sekä energian muistuttaa sinua siitä kauniista, joka olet.

Vetäjinä Suvi Virtanen ja Minna Ritari
Oviraha 22 € sisältäen iltateen.
Ilta osoitteessa Kangaskatu 1 (vanha Valion rakennus).

Ilmoittautumiset: minna@ritarihuone.com tai 040 526 1524

*** Otathan mukaan oman makuualustan ja juomapullon ***

15.5.2022 klo 10-16 Reiki II -koulutus

Kaksi paikkaa vapaana.

Äänen eheyttävä voima 17.5.2022 klo 18-20
Tervetuloa iltaan, jossa pääset tutustumaan mantroihin ja äänen voimaan ja opit, kuinka monilla eri tavoilla voit käyttää ääntäsi eheyttämään ja voimaannuttamaan itseäsi. Saat tietoa siitä, mitä mantrat ovat ja miten ne vaikuttavat meihin. Saat mukaasi materiaalia, jonka avulla voit myös kotonasi tehdä harjoituksia ja saada yhteyden äänen eheyttävään voimaan.

Pääsemme kokeilemaan äänen vaikutusta myös kristallikulhojen saattelemana - kuinka kristallinen ääni vaikuttaa meihin niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla.

Illan hinta 20 €.

Äänen eheyttävä voima on sarja, joka pitää sisällään laajan kirjon ääneen liittyvää tietoutta ja moninaisia harjoituksia, joiden kautta voit itse kokea ääneen liittyvän voiman. Illat ovat yksittäisiä kokonaisuuksia, joista voit valita sinua kiinnostavat teemat ja osallistua näin toiveidesi mukaan. Illat järjestetään kerran kuukaudessa. Seuraava ilta on 15.6.2022.

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT OIVALTAMAAN ITSESI!