Tapahtumakalenteri

Jos haluat liittyä postituslistalleni, laita siitä minulle viesti = )

Tapahtumat osoitteessa Kangaskatu 2, 45100 Kouvola (ellei toisin mainita)

MUISTA ILMOITTAUTUA! Laita sähköpostiviestiisi puhelinnumerosi - sähköpostissani on ilmennyt toimintahäiriötä eikä kaikki vastausviestit puolin ja toisin tule perille.

25.3.2023 klo 10-15 Reiki II -koulutus.

29.3.2023 klo 18-19.30 Tietoinen liike

TUTUSTUMISTARJOUS - SINÄ JA YSTÄVÄSI YHDESSÄ 15 €!

Arjen kiireessä liikeratamme ovat hyvin suppeat ja lihaksistoon muodostuu kireyksiä. Emme muista ottaa aikaa itsellemme, pysähtyä kuuntelemaan kehoa ja sen viestejä. Tietoinen liike -harjoituksen tavoitteena on kevyin liikkein avata kehon energialinjoja ja vapauttaa lihaskireyksiä. Liikkeet ovat asahin, joogan, parantavien liikkeiden ja vagus-hermoliilkeiden yhdistelmiä.

Liikkeet tehdään tietoisen rauhallisesti - kyseessä ei siis ole jumppa, vaan rauhallinen hetki pysähtyä, tiedostaa oma keho, samalla aktivoiden vagus-hermoa, joka säätelee kehon seratoniini-tuotantoa (vaikuttaen näin stressin laukeamiseen, sykkeen ja verenpaineen laskuun sekä mielihyvä-tunteen vapautumiseen).

Harjoitteiden lopuksi on rentoutuminen kristallikulhojen värähtelyssä. Halutessasi voit jäädä nauttimaan kupillisen teetä ennen kotiinlähtöä. Kesto: 1,5 h Hinta: 15 € 5 x -kortti: 60 € (kortti ei ole henkilökohtainen, vaan voit ostaa sen vaikka kimppakortiksi ystäväsi kanssa). Illat ovat parittomien viikkojen keskiviikkona, kevään kerrat näet alta.

12.4.2023 klo 18-19.30 Tietoinen liike

16.4.2023 klo 12-14 Luovan energian hetki

”Om Parvati Shanti Om - Oi Parvati, ylistämme sinua. Anna meille rauha.”

Jokaisessa meissä virtaa rajaton, luova rakkauden läsnäolo. Arjen kiireet saavat usein tähän virtaukseen tukoksia ja yhteytemme läsnäolevaan hetkeen katoaa. Kutsumme sinut kanssamme rajattoman energian ja valon tilaan, jossa tällä kertaa ”riisumme talvitakkimme” ja otamme vastaan keväässä avautuvaa uutta energiaa.

Suvi Virtanen ja Minna Ritari

Oviraha 22 € sisältäen teen. Otathan mukaan oman makuualustan ja juomapullon.

22.-23.4.2023 klo 9-17 Intuitiivisen energiahoitajan koulutus alkaa. Kaksi paikkaa vapaana.

22.-23.4.2023 klo 9-17 Kasvun askel I.

Oletko kiinnostunut oman voiman löytämisestä? Haluaisitko tavoittaa luottamuksen, päästä liiallisesta kiltteydestä ja suunnata kohti itsesi arvostamista ja hyväksyntää? Mitä jos saavuttaisit levollisuuden arkisen kiireen keskellä? Miten muuttaa omakuvaasi...

Näihin teemoihin pureudumme Kasvun askelissa, joka on jaettu kuuteen erilliseen askeleeseen. Voit halutessasi ottaa vain yhden askeleen - jokainen osio on oma yksittäinen kokonaisuutensa, ja et sitoudu kuin yhteen osioon kerrallaan. Kuusi kasvun askelta pitää sisällään erilaisia itsetuntemuksen osa-alueita, joiden kautta opit egon peleistä ja mielen koukuista, saat työkaluja siihen miten vapautua pelosta, ymmärryksesi kasvaa kontrollin haitoista ja pääset lähelle "mitä väliä" olotilaa.

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on palauttaa tietoinen yhteys korkeampaan itseemme ja palaamaan mielenhallinnasta sydänyhteyteen. Mitä enemmän kasvat ihmisenä, sitä tarkemmat vaistot on aistia näkymätön ohjaus ja luottaa siihen, että elämä kantaa ja kaikella on tarkoituksensa. Teemme monia avaavia, puhdistavia ja aktivoivia meditaatioita ja muita harjoituksia.

Kasvun askel I on yhteinen viikonloppu intuitiivisen energiahoitajan koulutukseen osallistuvien kanssa - askeleet ovat osa hoitajakoulutuksen oman kasvun osuutta ja aloitusviikonloppu ei pidä sisällään energiahoitamiseen liittyviä teemoja.

Askel I pitää sisällään henkilökohtaisen kahden tunnin konsultaation (arvo 100 €).

Hinta: 250 €/vkl (kysy maksujärjestelyistä tarvittaessa). VIisi paikkaa vapaana.

26.4.2023 klo 18-19.30 Tietoinen liike

10.5.2023 klo 18-19.30 Tietoinen liike

24.5.2023 klo 18-19.30 Tietoinen liike, kevään viimeinen kerta.

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT OIVALTAMAAN ITSESI!