Tuotetilaukset:

minna(at)ritarihuone.com
040 526 1524

esite.jpg

NG Nandi: Herääminen - Oivalluksia hiljaisuudesta
56 sivua, pehmeäkantinen
ISBN 978-952-67530-4-1

Kirjan hinta 15 €


ÄÄNEN VOIMAA - HOITAVAT LEVYT TILATTAVISSA!

LEVYT 16 €/KPL TAI SETTINÄ KAIKKI KOLME LEVYÄ 30 €. SAATAVANA MYÖS TIEDOSTOSIIRTONA!

Äänen voima meissä ihmisissä on hämmästyttävän voimakas: äänen värähtelyt vaikuttavat meissä niin kehossa, mielessä kuin sielunkin tasolla. Ääniaallot koskettavat jopa DNA-kierteitämme ja saavat näin muutosta aikaan, kehossa, mielessä, sielussa...

Alla olevasta linkista pääset kuuntelemaan uusien äänen voiman äänitteiden näytteet - ja jos ne koskettavat sinua, tilaa itsellesi vaikka koko sarja:

Irrottautuminen: Äänirautojen taajuudet herättelevät, nostavaan pintaan ja auttavat irtautumaan kaikesta vanhasta, luoden uusia mahdollisuuksia
Päiväunelmia: Koshien (tuulikellot) rauhoittava ääni rentouttaa ja vie sinut pois arjen kiireestä... Päästä irti ajatuksista ja ajasta, pysähtyen tähän hetkeen.
Kristallisoinnut: Koshit, ääniraudat, kristallikulhot, luonto... Antaudu äänen lempeään, eheyttävään hoivaan ja rentoudu.

Äänitteet sopivat myös hoitotyön taustamusiikiksi, antaen näin äänen värähtelyiden hoitaa taustalla.


KUUNTELE ÄÄNINÄYTE / LISTEN THE SAMPLE

Irrottautuminenlabel_kuva.jpg

KUUNTELE ÄÄNINÄYTE / LISTEN THE SAMPLE

Kristallisoinnut_label_kuva.jpg

KUUNTELE ÄÄNINÄYTE / LISTEN THE SAMPLE

Paivaunelmia_label_kuva.jpg


Kuka Johtaa – Itsekukajohtaa_etukansi.jpg


189 sivua

Hinta: 21 € + postikulut 2 €

Ristiriitoja tarpeeksi kohtaamalla saattaa päätyä kasvamaan. Vaikka minä heräsin työmaailmassa, ihmisen suurin ja tärkein vastuuntunto ei liity työmaailmaan mitenkään. Vastuu itsensä rakastamisesta ylittää kaikki ihmisen luomat vastuut ja sitä ei voi ohittaa millään verukkeella – ilman rakkautta ei toteudu inhimillisyys muitakaan kohtaan. Vastuuntunnon kautta paranisi koko meidän suoritehysteerinen maailma. Tärkein työpesti alkaa siis jokaisella itsestä ja se alkaa kysymyksellä ”Kuka minä olen”? Itselleen rehellinen löytää vastauksen, itseään huijaava ei.

Jokainen löytää sen mitä tarvitsee, eli ei tämä kirja sinunkaan käteen tarkoituksetta osunut…

JOHDANTO
”Sielu on ihmisen opas, Elämästä Elämään. Ken sen on kohdannut, ei pelkää enää, eikä hylkää omaa sieluaan. Sen aikaan saa suuri ymmärrys oman totuuden.”

Tämä on minun kasvutarinani, joka alkoi näyttäytyä tai kotiutua vasta työelämässä kokemieni kriisien kautta. Tämä saattaa siis olla herättelykirja myös jollekulle muulle, jos sille vain antaa itsessään luvan. Pakkoahan ei ole olemassa. On vain omia valintoja ja niistä johtuvia seurauksia. Minun tarinani alkaa mitättömän osasta; minä tiedän miltä tuntuu olla uhri, syyllinen, ´ei mitään´. Koin suunnatonta huonommuutta ja riittämättömyyttä työelämän täydellisten ja virheettömien keskellä. Oli se tunne, ettei oikein kuulu tai sovi mihinkään. Miksi mikään tekemäni ei riitä täyttämään sitä, että minut hyväksyttäisiin?

Työmaailmassa jyrää raskas energia. Silti luontevinta on peilata sitä maailmaa, koska sen kautta itse heräsin. Se on raskasta siitäkin huolimatta, vaikka minun kokemani sieltä pois pyyhittäisiinkin. Sitä maailmaa silotellaan, mutta silottelulla se maailma ei tule muuttumaan. Silmien avaamiseksi tarvitaan rohkeita sotureita, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon, jotta siitä syntyisi jotain hyvää. Merkitystä on sillä, kuinka vastuullisesti tai vastuuttomasti yksilö kokee ja käsittelee kaiken, minkä valintojensa kautta kohtaa, sekä yksilöinä että yhteisönä. Työmaailmassa nämä tilanteet ja mahdollisuudet ohitetaan surutta. Minun onneni on, että käänsin minulle tarjotun huonon kokemuksen hyväksi kirjoittamalla sen ulos itsestäni. Samaa itsehoitoterapiaa voin lämpimästi suositella jokaiselle. Taitotasoa siinä tilanteessa ei pidä ajatella, vaan on hyvä vain kirjoittaa ja kirjoittaa. Se on minun mielestä eräänlaista tahtotilansa ilmoittamista maailmankaikkeuteen…

KIITOS ja paljon kaikkea hyvää

kaikille kirjani monien versioiden esilukijoille


Rakkauden_voima_kansi_vedos.jpg

JAMES VAN PRAAGH:
RAKKAUDEN VOIMA

187 sivua
Kirjan hinta: 20 € + postikulut 2 €

Rakkauden voima on potentiaalinen lääke kaikelle sille, joka tukkii syvimmän kaipuumme rakastaa ja vastaanottaa rakkautta. Kirja on täynnä todennettua tietoa, viisautta ja syvällisen parantavaa energiaa – jos olet valmis kokemaan muodonmuutoksen ja löytämään vapautuksen pelosta ja vanhoista tavoista, tämä kirja on sinulle. Et tule pettymään. Kirja on kaunis opas, jota tulen käyttämään omalla matkallani.”

- Sonia Choquette, New York Times –lehden menestyskirjojen The Answer is Simple ja Ask Your Guides kirjoittaja

Kansainvälisesti tunnettu menestyskirjailija, henkinen opettaja ja maailmanlaajuisesti tunnettu meedio James Van Praagh on vastaanottanut satojatuhansia viestejä toiselta puolen. Monissa näissä viesteissä edesmenneet ovat kertoneet hänelle, että he haluavat elävien tietävän, kuinka käyttää rakkauden voimaa hyväkseen, kun he vielä elävät fyysisessä kehossaan.
       Tässä lumoavassa kirjassa James havainnollistaa rakkauden muuntavan energian ja voiman. Yhdeksässä ytimekkäässä kappaleessa hän muistuttaa, että rakkaudella ei ole rajoja ja että se voi muuttaa ihmisen elämän pysyvästi. Jakamalla eloisia henkilötarinoita ja uskomatonta tietoa tuonpuoleisesta James osoittaa, kuinka voit aktivoida rakkauden voiman avataksesi sydämesi maailmalle.
       Kun yhdistyt rakastaviin ajatuksiin, ahdistus ja huoli alkavat kadota. Päätökset, jotka saattoivat aiemmin askarruttaa sinua muuttuvat helpommiksi tehdä. Vaikeat tapahtumat ja ihmiset eivät vedä sinua puoleensa, koska opit vapauttamaan tuon puoleensavetävän energian. Kun alat tietoisesti ympäröidä itsesi rakkauden voimalla ja hyväksynnällä – luonnollisella olotilallasi – matkastasi tällä fyysisellä ulottuvuudella voi tulla paljon pehmeämpi, tarkoituksenmukaisempi ja tuloksellisempi.

 

”Kun käytämme rakkauden voimaa, tulemme tietoiseksi paikastamme maailmassa ja sen takana olevassa kosmoksessa. Tiedämme arvomme ja arvostamme elämäämme ja toisten elävien olemusten elämää. Tunnemme olevamme yhteydessä toisiimme, kun meissä oleva valo loistaa kaikille. Meistä tulee ykseyden lähteen jumalallisia viestintuojia, oivaltaen ettemme ole erillisiä, vaan ennemminkin kaiken elämän ykseyden osasia.”


Sielun_taival_opaskirja_kannet.jpg

Pakan hinta: 38 € + postikulut 4 €
Pakassa 44 opastavaa korttia ja opaskirja

SIELUN TAIVAL
Opastavat kortit

 Sielun taival –opastavat kortit –pakan mukana tulevan opaskirjan avulla opit, kuinka tehdä ”sielujako” ja kuinka jokaisen kortin nostamisen kautta korkein minäsi tuo sinulle sieluviisautta ja opastusta. James Van Praagh ammentaa 30-vuotista kokemustaan hengen kanssa kommunikoinnista ja konsultoinnista, tuodakseen sinulle tämän parantavan työkalun saadaksesi selkeän ymmärryksen henkisestä kasvustasi. Tämän opaskirjan jokainen sivu korostaa elämänläksyjä, kuten anteeksiantaminen, empatia tai antautuminen, ja kuinka voit monilla erilaisilla tavoilla hyödyntää sitä optimaaliseksi kasvuksesi ja sielusi kehitykseksi.

 __________________________________

James Van Praagh on kansainvälisesti suosittu New York Timesin parhaiten myyvä kirjailija, joka on toiminut hengen maailman äänenä viimeiset 30 vuotta. Hän on esiintynyt ohjelmissa Oprah, Larry King Live, Dr. Phil, Coast to Coast ja monissa muissa ohjelmissa. Hän on myös menestyvä CBS:n minisarjan The Ghost Whisperer luoja ja tuottaja, jota tähdittää Jennifer Love Hewitt. Nettisivusto: www.vanpraagh.com.

 


Sielun seikkailut - taival läpi fyysisten ja henkisten ulottuvuuksien
James Van Praagh

171 sivua

Hinta: 10 € + postikulut 2 €

TÄMÄ ON MATKA, JOKA PAKOTTAA SINUT KATSOMAAN ELÄMÄÄ JA KUOLEMAA TÄYSIN ERILAISESSA VALOSSA!

etukansi.jpeg

Sielun seikkailut on käsikirja jokaiselle, joka on joskus kyseenalaistanut sen, mistä he tulevat, miksi he ovat täällä ja minne he menevät kuoleman jälkeen. Kansainvälisesti tunnettu meedio James Van Praagh jakaa intuitiivisia kokemuksiaan kommunikoinnistaan hengen maailman kanssa viimeiseltä 30 vuodelta ja vie sinut henkiselle matkalle saadaksesi selville oman sielusi ainutlaatuisen luomuksen, ja tutkimaan sielun moninaisia seikkailuja sen matkatessa maailmojen välillä. James jakaa ainutlaatuiset kokemuksensa hengen maailmasta ja vastaa tärkeimpiin kysymyksiin elämästä materiaalisen maailman tuolla puolen, muun muassa:

  • mikä on sielu?
  • mitä hengellemme tapahtuu kuollessamme?
  • millainen on kuolemanrajakokemus?
  • millainen on jälleensyntymän prosessi?
  • mitä oppiläksyjä sielumme on tullut takaisin oppimaan ja kuinka tunnistamme ne?

Sielun seikkailut on hämmästyttävä opaskirja aloittaessasi elää elämää, joka todella toteuttaa sielusi kohtalon: rakkauden polun seuraaminen.

Lue tästä kirjan johdanto.

JAMES VAN PRAAGH on kansainvälisesti suosittu New York Times –lehden parhaiten myyvä kirjailija, joka on toiminut hengen maailman äänenä viimeiset 30 vuotta. Hän on esiintynyt Oprahin haastatteluohjelmassa ja monessa muussa ohjelmassa, ja hänellä on Hay House radiossa oma viikoittainen ohjelmansa Talking to Spirit. Hän on myös menestyvä CBS:n pitkään pyörineen sarjan Ghost Whisperer luoja ja tuottaja, jota tähdittää Jennifer Love Hewitt.

Pakettihinta: kirja + opastavat kortit 50 € + postikulut!

Jamesin tuotantoa saat myös Helsingistä:

Enkelipuoti ja -hoitola
Museokatu 9, Helsinki
Puh. 040-733 4085

Aatma

Era Nova

... ja Oulusta:

KuuKorento
Albertinkatu 6
90100 Oulu

Soitujen taikaa, sielujen rauhaa...
Minna Ritari
Sointujen-taikaa_etukansi.jpg
Kesto: 52 min
Hinta: 19 € sis. postikulut

Salli itsesi rentoutua ja avaudu täysin äänen värähtelyille. Koe vapautus kiireestä ja elät tässä hetkessä. Äänen aallot huuhtovat yli kehosi ja mielesi, puhdistaen, eheyttäen. Tämä onkin kuin äänimatka eheyteen. Nauti matkastasi!

Levy koostuu kolmesta osiosta:
1. Energiakanavien avaus (15 min)
2. Puhdistus (24 min)
3. Energian lataaminen (13 min)

Sielunmaisemaa
Minna Ritari
59 sivua
Hinta: 14 € sis. postikulutSielunmaisemaa_kansi1.jpeg

Henki sinussa,
Sielu sinussa -
osa maailmankaikkeutta,
osa ykseyttä.
Sinä olet kaikki,
ja kaikki on sinä.

Siinä kiteytettynä elämän kaikkiallinen tarkoitus. Sielunmaisemaa-kirja tarjoaa välähdyksiä tältä matkaltasi - jotkin niistä oivalluksia tuovia, toiset kenties helpotusta tarjoavia, joillakin saattaa olla elämääsi kyseenalaistava vaikutus. Tai sitten ihan vain iloksesi, kauneutta tuomaan, pysähdykseksi kiireen keskelle. Toivon sinulle nautinnollisia hetkiä kuvien energioissa, värimaailmassa ja runojen pyhän sanoman kautta.

"Anna tyyneytesi tuulen puhaltaa,
anna liekkisi suuren parantaa.
Nosta voimasi maasta pyhästä
ja täyty rauhasta, syvästä.
Äiti-maa on jalkojasi kantava,
Isä-taivas on mieltäsi avaava.
Ota vastaan se tieto ja viisaus