Tuotetilaukset:

minna(at)ritarihuone.com
040 526 1524

Rakkauden_voima_kansi_vedos.jpg

JAMES VAN PRAAGHIN UUSIN KIRJA ILMESTYNYT!

RAKKAUDEN VOIMA

187 sivua
Kirjan hinta: 25 € + postikulut 2 €

Rakkauden voima on potentiaalinen lääke kaikelle sille, joka tukkii syvimmän kaipuumme rakastaa ja vastaanottaa rakkautta. Kirja on täynnä todennettua tietoa, viisautta ja syvällisen parantavaa energiaa – jos olet valmis kokemaan muodonmuutoksen ja löytämään vapautuksen pelosta ja vanhoista tavoista, tämä kirja on sinulle. Et tule pettymään. Kirja on kaunis opas, jota tulen käyttämään omalla matkallani.”

- Sonia Choquette, New York Times –lehden menestyskirjojen The Answer is Simple ja Ask Your Guides kirjoittaja

Sielun_taival_opaskirja_kannet.jpg

Pakan hinta: 38 € + postikulut 4 €

SIELUN TAIVAL
Opastavat kortit

 Sielun taival –opastavat kortit –pakan mukana tulevan opaskirjan avulla opit, kuinka tehdä ”sielujako” ja kuinka jokaisen kortin nostamisen kautta korkein minäsi tuo sinulle sieluviisautta ja opastusta. James Van Praagh ammentaa 30-vuotista kokemustaan hengen kanssa kommunikoinnista ja konsultoinnista, tuodakseen sinulle tämän parantavan työkalun saadaksesi selkeän ymmärryksen henkisestä kasvustasi. Tämän opaskirjan jokainen sivu korostaa elämänläksyjä, kuten anteeksiantaminen, empatia tai antautuminen, ja kuinka voit monilla erilaisilla tavoilla hyödyntää sitä optimaaliseksi kasvuksesi ja sielusi kehitykseksi.

 __________________________________

James Van Praagh on kansainvälisesti suosittu New York Timesin parhaiten myyvä kirjailija, joka on toiminut hengen maailman äänenä viimeiset 30 vuotta. Hän on esiintynyt ohjelmissa Oprah, Larry King Live, Dr. Phil, Coast to Coast ja monissa muissa ohjelmissa. Hän on myös menestyvä CBS:n minisarjan The Ghost Whisperer luoja ja tuottaja, jota tähdittää Jennifer Love Hewitt. Nettisivusto: www.vanpraagh.com.

 

Sielun seikkailut - taival läpi fyysisten ja henkisten ulottuvuuksien
James Van Praagh

171 sivua
Hinta: TARJOUSHINTA 16 € + postikulut 2 €

TÄMÄ ON MATKA, JOKA PAKOTTAA SINUT KATSOMAAN ELÄMÄÄ JA KUOLEMAA TÄYSIN ERILAISESSA VALOSSA!

etukansi.jpeg

Sielun seikkailut on käsikirja jokaiselle, joka on joskus kyseenalaistanut sen, mistä he tulevat, miksi he ovat täällä ja minne he menevät kuoleman jälkeen. Kansainvälisesti tunnettu meedio James Van Praagh jakaa intuitiivisia kokemuksiaan kommunikoinnistaan hengen maailman kanssa viimeiseltä 30 vuodelta ja vie sinut henkiselle matkalle saadaksesi selville oman sielusi ainutlaatuisen luomuksen, ja tutkimaan sielun moninaisia seikkailuja sen matkatessa maailmojen välillä. James jakaa ainutlaatuiset kokemuksensa hengen maailmasta ja vastaa tärkeimpiin kysymyksiin elämästä materiaalisen maailman tuolla puolen, muun muassa:

  • mikä on sielu?
  • mitä hengellemme tapahtuu kuollessamme?
  • millainen on kuolemanrajakokemus?
  • millainen on jälleensyntymän prosessi?
  • mitä oppiläksyjä sielumme on tullut takaisin oppimaan ja kuinka tunnistamme ne?

Sielun seikkailut on hämmästyttävä opaskirja aloittaessasi elää elämää, joka todella toteuttaa sielusi kohtalon: rakkauden polun seuraaminen.

Lue tästä kirjan johdanto.

JAMES VAN PRAAGH on kansainvälisesti suosittu New York Times –lehden parhaiten myyvä kirjailija, joka on toiminut hengen maailman äänenä viimeiset 30 vuotta. Hän on esiintynyt Oprahin haastatteluohjelmassa ja monessa muussa ohjelmassa, ja hänellä on Hay House radiossa oma viikoittainen ohjelmansa Talking to Spirit. Hän on myös menestyvä CBS:n pitkään pyörineen sarjan Ghost Whisperer luoja ja tuottaja, jota tähdittää Jennifer Love Hewitt.

Pakettihinta: kirja + opastavat kortit 50 € + postikulut!

Jamesin tuotantoa saat myös Helsingistä:

Enkelipuoti ja -hoitola
Museokatu 9, Helsinki
Puh. 040-733 4085

Aatma

Era Nova

... ja Oulusta:

KuuKorento
Albertinkatu 6
90100 Oulu

Soitujen taikaa, sielujen rauhaa...
Minna Ritari
Sointujen-taikaa_etukansi.jpg
Kesto: 52 min
Hinta: 19 € sis. postikulut

Salli itsesi rentoutua ja avaudu täysin äänen värähtelyille. Koe vapautus kiireestä ja elät tässä hetkessä. Äänen aallot huuhtovat yli kehosi ja mielesi, puhdistaen, eheyttäen. Tämä onkin kuin äänimatka eheyteen. Nauti matkastasi!

Levy koostuu kolmesta osiosta:
1. Energiakanavien avaus (15 min)
2. Puhdistus (24 min)
3. Energian lataaminen (13 min)

Sielunmaisemaa
Minna Ritari
59 sivua
Hinta: 14 € sis. postikulutSielunmaisemaa_kansi1.jpeg

Henki sinussa,
Sielu sinussa -
osa maailmankaikkeutta,
osa ykseyttä.
Sinä olet kaikki,
ja kaikki on sinä.

Siinä kiteytettynä elämän kaikkiallinen tarkoitus. Sielunmaisemaa-kirja tarjoaa välähdyksiä tältä matkaltasi - jotkin niistä oivalluksia tuovia, toiset kenties helpotusta tarjoavia, joillakin saattaa olla elämääsi kyseenalaistava vaikutus. Tai sitten ihan vain iloksesi, kauneutta tuomaan, pysähdykseksi kiireen keskelle. Toivon sinulle nautinnollisia hetkiä kuvien energioissa, värimaailmassa ja runojen pyhän sanoman kautta.

"Anna tyyneytesi tuulen puhaltaa,
anna liekkisi suuren parantaa.
Nosta voimasi maasta pyhästä
ja täyty rauhasta, syvästä.
Äiti-maa on jalkojasi kantava,
Isä-taivas on mieltäsi avaava.
Ota vastaan se tieto ja viisaus