Tapahtumat ja messut

Tapahtumatuottajana (ammattitutkinto vuodelta 2015) järjestän erilaisia messuja ja tapahtumia, joita voit tilata myös omalle kohderyhmällesi yksilöllisesti suunniteltuina - ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnitteleminen!
1.10. klo 10-18 Hyvinvoiva Minä -tapahtuma Imatran ITY-talolla.

Näytteilleasettajat:

Unna Nuutinen - meedio onwww.unnanuutinen.fi, Sanna Venhoranta - Fitline ja CellReset-kehokuuri, Heli Virtanen - Aloe, Pirjo Ruokokoski - mm. kreikkailainen kosmetiikka, magneettikorut, suolatuotteet www.vihreasalonki.com, Jan-Mikael Maros - kivet ja koriste-esineet www.esoteerisetalkemistit.fi, Ritva Mahlanen - intuitiivinen energiahoito, Sami Lipponen - akupainanta ja hermopinteiden vapautus, Tarja Arffman - tarot-tulkinnat www.vidovalo.fi, https://www.facebook.com/www.vidovalo.fi/, Palviainen - käsintehdyt korut, Ilari Tihula - hivenainemittaukset www.mundoverde.fi, Kati Kontro - Herbalife, Stella Thelén - meedio, Mary Kay, itsenäiset konsultit, Personal Trainer Laura Sivonen/Fitverstas - liikunta- ja ravitsemusosaaminen www.fitverstas.com, Oriflame https://www.facebook.com/tarumatikainenoriflame/, Nouseva Aurinko - aurakuvaus www.aurinko.fi, Taru Rajavuori - rummut, kurssit, Pirjo Timperi - Hyvinvointitalo Onnela

www.vuoksiwellness.com/fi, Nina Vento - reikihoidot https://www.facebook.com/MyaloeverafiNiina-Vento-1612068732392876/, Lilla Saaristo - Hyvinvoinnin Vuoksi, Krista Kondratjeff - hermoratahieronta, Minna Ritari -kustannus www.ritarihuone.com, JenniferShoes - käsin tehdyt kengät www.jennifershoes.fi, Ritva Kuronen - käsintehdyt korut www.art-loiste.fi, Irma Löppönen - käsityöt, Via Akatemia www.via.fi, www.facebook.com/via.akatemia, Terttu Haverinen - astrologia www.marjapaikka.com, Laura Kopperi - vyöhyketerapia www.refleksologilaurakopperi.fi/

Luennot:

10-10.50   Stella Thélen: Viestejä valosta - kanavoitua tietoa (oviraha 20 €)

11-11.50   Tarja Arffman: Meditaatio ja hyväksymisentaito elämän muutosvoimana
Meditaatio on suorin ja varmin tie itsen muutokseen. Liian usein meditaation säännöllinen harjoittaminen tyssää siihen, että ei todella oivalla meditaation harjoittamisen salaisuutta. Kuinka meditaatio voi muuttaa elämän? Mitä meditaatio on ja miten sitä harjoitetaan, jotta sen vaikutukset todella alkavat näkyä arjessa? Miten hyväksymisentaito ja meditaatio liittyvät toisiinsa? Mitä eroa on läsnäolontaidolla ja meditaatiolla? Miksi meditaatio on syvällisen itsetuntemuksen tärkein työkalu?

12-12.50   Jan-Mikael Maros - Seksuaalisuuden muuntaminen tietoisuudeksi
Seksuaalisuus on perusergiamme. Perusenergiamme puskee meitä näennäisyydestä ja itsepetoksesta kohti totuutta. Seksuaalisuuden edessä ja puitteissa jokainen joutuu kohtaamaan itsensä paljaimmilllaan. Seksuaalisuus on luonnollinen tie kohti sisäistä totuutta. Kultturin ja yhteiskunnan aikaansaamat ostot ja esteet eivät kuitenkaan päästä seksiä vapaasti virtaamaan. Tantrassa ja Taolaisuudessa seksienergia on kuin virtaava joki, jonka tavoitteena on laskea rakkauden mereen. Ympäristön paineet ovat kuin patoja ja rakennuksia, jotka estävät seskuaalisuuden luonnollisen suunnan kohti rakkautta ja saavat sen harhautumaan eri teille. Luennon yhteydessä mahdollisuus myös kertoa eri harjoituksista ja menetelmistä, joita jokainen voi oppia ja näin kasvattaa ja tiedostaa omaa seksuaalista energiaansa.

13-13.50   Unna Nuutinen - meedioistunto (20 €)

14-14.50   Via Akatemia - Johdanto ajatusjoogaan
Ajatusten luova voima luonteen jalostajana ja hyvinvoinnin ylläpitäjänä
Ajatusjooga soveltuu Sinulle, joka tahdot ajatustesi avulla oppia eheyttämään ja positivisoimaan ajatus- ja tunneolemustasi, tahdot löytää todellisen Sisäisen Itsesi, tahdot oppia anteeksipyytämisen ja anteeksiantamisen voiman ja tahdot saavuttaa tietoisen jumalyhteyden.
Ajatusjoogan johdantotunti käsittelee ajattelun lainalaisuuksia ja ajatusjooga- metodiikan perusteita. Tunnilla tehdään ajatusharjoituksia ja opitaan riittävä perustekniikka. Ajatusjoogan peruskurssi kokonaisuudessaan kestää useamman vuoden. Tunnilta saa monisteena  alkuvaiheen materiaalin mukaansa niin että ajatusharjoituksia voi jatkaa kotona. Looginen positiivisuus tuo elämääsi mielentyyneyttä ja sisäistä rauhaa, auttaa keskittymään työhön ja kehittää luovuutta.
Ajatusjoogaan ei kuulu fyysisiä harjoituksia, vaan se tapahtuu kokonaan ajatuksin.

15-15.50 Minna Ritari - Äänen voima (oviraha 5 €)
Äänellä on yllättävän suuri vaikutus, jopa fyysiseen terveyteemme. Muinaisissa pyhissä kirjoituksissakin puhutaan chanttaamisesta, mantroista ja äänen parantavasta voimasta. Teemme muutamia harjoituksia ja annamme äänen resonoida koko kehossamme omaa ääntämme käyttäen. Lisäksi pääset nauttimaan kristallikulhojen vahvasta värähtelystä sekä koshi-tuulikellojen enkelimäisestä soinnista - tervetuloa eheytymään!

16-16.50   TERHI JANSSONIN LUENTO PERUUNTUI OSALLISTUMISEN PERUUNTUESSA
Terhin tilalla Laura Sivonen - Hyvän olon keho ja mieli
"Mitkä asiat sinun tulisi tietää, jotta voisit paremmin? Monella meistä on kokemuksia erilaisista tavoista saavuttaa parempaa oloa. Niin minullakin. Olen elämäni aikana kuitenkin huomannut, että kerta toisensa jälkeen palaan joko vanhoihin tapoihini tai innostukseni asioihin lopahtaa. Jotta voimme tehdä elämässämme pysyviä muutoksia, tulee meidän tarkastella kokonaisuuttamme ja edetä vähän hitaammin. Käymme läpi viisi tärkeään palasta, jotka muodostavat yhdessä kokonaiskuvan. Jos yksi palanen ei ole hyvin, kokonaisuus ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla.

17-18


19.11. Iloa ja Valoa -hyvinvointitapahtuma Mikkelin vanhalla sotkulla

Vielä on muutama paikka vapaana!

Näytteilleasettajat:

Ritva Rasilainen - Fitline, Unna Nuutinen - meedio, Terhi Jansson - enkelihoito, Ultra-lehti, Jan Mikael Maros - kivet ja koriste-esineet, Stella Thélen - selvätieto, Nina Maria, Aurinkohuone - hoidot, kurssit, chakratanssi, Päivi Alanen - selvänäkö www.paivialanen.fi, Riia Janhunen - Aloe, Mithu - nepalilaiset asusteet, SynerKi, Do Terra - eteeriset öljyt, Ritva Kuronen, Irma Löppönen - käsityöt, Ritva Mahlanen - intuitiivinen energiahoito, Minna Ritari -kustannus, Sami Lipponen - akupistepainanta, hieronta, Jennifer Shoes - terveyskengät, Kaija Juurikkala maalaa klo 13-16, Ilari Tihula - hivenainemittaukset, Osmo Pollari - astrologia, Erja Pauninsalo - Earthing-tuotteet, Eija Kuukari - sieluhoidot ja -tulkinnat, Palviainen - käsintehdyt korut, Arja Halonen ja Krista Jokisalo, Hyvän mielen Hörhölö - hoidot, tilaisuudet ja tilavuokraus, Marja Valtanen - OM Chanting, Atma Kriya Yoga,  Simply-meditaatio, korut/suitsukkeet/CD-levyt, Vanhamäen tila.

Luennot:

10-10.50 Marja Valtanen - Om-healing

11-11.50 Inkeroinen - Ravinnon voima

Oletko kyllästynyt siihen että aina turvottaa? Tai närästää? Särkeekö päätäsi usein? Onko sinulla alakuloisuutta ilman syytä? Väsymystä? Iho-oireita? Vatsaoireita? Nukutko huonosti? Kertyykö vartaloosi nestettä ja ylimääräisiä kiloja vaikka omasta mielestäsi syöt terveellisesti? Kärsitkö makeanhimosta tai muista ruoka-ainehimoista?
Tässä vain muutamia niistä oireista joita nykyajan ravinto ja elämäntavat meille aiheuttavat. Tule kuuntelemaan mistä suuri osa oireistamme oikeasti johtuvat, ja mitä niille voi tehdä elämäntapoja ja ravintotottumuksia muuttamalla. Kuulet myös, miten voit parantaa vointiasi hoitamalla suolistoasi ja turvaamalla ravinteiden saannin ravintolisien avulla.Luennolla käsitellään ravinnon tilaa nykypäivänä, käydään läpi stressin ja suorittamisen aiheuttamaa kuormaa hyvinvoinnillemme ja puhutaan ravintolisien merkityksestä terveytemme tukena.

12-12.30 Kaija Juurikkala & Minna Ritari: ”Hiljaisuudesta woimaa!” - Kaija maalaa Ritari-sävelin
Kaija  maalaa sielutaulua Minnan kristallikulhojen ja sielulaulun siivittämä.

12.45-13.45 Nina Hämäläinen - Chakratanssi (oviraha 5 €)
CHAKRATANSSI on terapeuttinen tanssimuoto joka tukee ja tasapainottaa jokapäiväistä kiireistä elämänrytmiämme. CHAKRATANSSI tarjoaa samankaltaisia etuja kuin jooga, lisäten tietoisuutta ja parantaen kehontuntemusta, ja saa näin aikaan sisäisen rauhan ja tyyneyden tunteen. Tukena matkalla todelliseen Itseemme käytämme erityistä chakrojamme resonoivaa musiikkia, mielikuvaharjoitteita, meditaatiota ja mandalataidetta. Aikaisempi tanssikokemus tai chakratietämys ei ole tarpeen.
Tanssin avulla voimme vapauttaa luonnollisen energiavirtauksemme ja tasapainottaa chakrojamme, siten parantaen terveyttämme ja hyvinvointiamme. Osallistujat pääsevät dynaamiselle tanssin matkalle omien energiakeskustensa kautta.

14-14.50 Thélen - meedioistunto (oviraha 20 €)

15-15.50 Jansson - eläinkommunikointi

16-16.20 Pauninsalo - M-vitamiini
Vitamiinit A,B,C,D,E ja K tunnetaan hyvin. Entä vitamiini M? Jos sinulla on uniongelmia, kärsit jatkuvista tulehdussairauksista ja olet stressaantunut, saatat kärsiä M-vitamiinin puutteesta. Luennolla saat tietoa siitä, miitä M-vitamiini on ja mistä sitä saa.

16.30-17 Eija Kuukari

Hyvinvoiva Minä -tapahtuma Kouvolan aikuiskoulutuskeskuksella sunnuntaina 18.3.2018!

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjolla: ravinto, liikunta, henkinen hyvinvointi, valmennukset, jne. Päivä huipentuu Kirsi Rannon konserttiin klo 18.00!

Järjestäjänä: Walon Silmu

Lisää tietoa tulossa!