Tapahtumat ja messut

Tapahtumatuottajana (ammattitutkinto vuodelta 2015) järjestän erilaisia messuja ja tapahtumia, joita voit tilata myös omalle kohderyhmällesi yksilöllisesti suunniteltuina - ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnitteleminen!
19.11. Iloa ja Valoa -hyvinvointitapahtuma Mikkelin vanhalla sotkulla

Näytteilleasettajat:

Ritva Rasilainen - Fitline, Sari Kupiainen - meedio, Ultra-lehti - kirjat, kortit, musiikki, Jan Mikael Maros - kivet ja koriste-esineet, Stella Thélen - meedio, Nina Maria, Aurinkohuone - hoidot, kurssit, chakratanssi, Päivi Alanen - selvänäkö, Mira Leikas - Aloe, Mithu - nepalilaiset asusteet, Oriflame, SynerKi, Do Terra - eteeriset öljyt, Ritva Kuronen - korut, Matti Hartikka - aurakuvaus, Ritva Mahlanen - intuitiivinen energiahoito, Minna Ritari -kustannus, Sami Lipponen - akupistepainanta, hieronta, Kaija Juurikkala - sielukuvat, Ilari Tihula - hivenainemittaukset, Osmo Pollari - astrologia, Erja Pauninsalo - Earthing-tuotteet, Eija Kuukari - sieluhoidot ja -tulkinnat, Arja Mattila ja Krista Jokisalo, Hyvän mielen Hörhölä - hoidot, tilaisuudet ja tilavuokraus, Marja Valtanen - OM Chanting, Atma Kriya Yoga,  Simply-meditaatio, korut/suitsukkeet/CD-levyt, Vanhamäen tila - kuivatut marjat jne., Leila Kivistö - CBD-öljyt, Kirsi Niittynen-Niemi - GNLD-tuotteet, Mary Kay itsenäiset konsultit, Anne Pulkkinen - Young Living -tuotteet.

Kaija Juurikkala maalaa sielukuvia klo 13-16!

Luennot:

10-10.50 Marja Valtanen - BHAKTI MARGA SADHANA (Henkinen harjoitus)
MUUTA TAPA, JOLLA KOHTAAT ELÄMÄN:
Sadhana on henkinen harjoitus, Henkisten Mestarien, Paramahamsa Vishwanandan ja Mahavatar Babajin armon kautta Bhakti Margan sadhanatekniikat auttavat sinua hiljentämään mielen ja laskeutumaan sydämen hiljaisuuteen,missä rakkaus voi kukoistaa.

Nämä meditatiiviset ja joogiset harjoitukset avaavat sydämen rakkauden muuntavalle voimalle, auttavat sinua yhdisstymään syvemmi sisäisen itsesi kanssa, ja jos niin haluat, kehittämään henkilökohtaisen suhteen elämän lähteen itsensä, Jumalan Rakkauden, kanssa.

Rakkaus on kaikkien näiden harjoitusten sydän.  Koska rakkaus on uskonno tuolla puolen, nämä harjoituset ovat hyödyllisiä kaikille riippumatta henkilökohtaisista uskomuksista tai kiinostuksesta henkisen Mestarin seuraamiseen.
Lopuksi teemme lyhyen n. 30-35 min. OM Chanting ryhmäharjoituksen, (värähtele OM:in kanssa), joka käyttää OM:in muuntavaa voimaa aktivoimaan osallistujien itseparantamisen potentiaalin.  Harjoitus muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi, tukee Äiti Maata sekä kaikkien osallistjien fyysist, emotionaalista ja henkistä hyvinvointia.

11-11.50 Inkeroinen - Ravinnon voima

Oletko kyllästynyt siihen että aina turvottaa? Tai närästää? Särkeekö päätäsi usein? Onko sinulla alakuloisuutta ilman syytä? Väsymystä? Iho-oireita? Vatsaoireita? Nukutko huonosti? Kertyykö vartaloosi nestettä ja ylimääräisiä kiloja vaikka omasta mielestäsi syöt terveellisesti? Kärsitkö makeanhimosta tai muista ruoka-ainehimoista?
Tässä vain muutamia niistä oireista joita nykyajan ravinto ja elämäntavat meille aiheuttavat. Tule kuuntelemaan mistä suuri osa oireistamme oikeasti johtuvat, ja mitä niille voi tehdä elämäntapoja ja ravintotottumuksia muuttamalla. Kuulet myös, miten voit parantaa vointiasi hoitamalla suolistoasi ja turvaamalla ravinteiden saannin ravintolisien avulla.Luennolla käsitellään ravinnon tilaa nykypäivänä, käydään läpi stressin ja suorittamisen aiheuttamaa kuormaa hyvinvoinnillemme ja puhutaan ravintolisien merkityksestä terveytemme tukena.

12-12.30 Kaija Juurikkala & Minna Ritari: ”Hiljaisuudesta woimaa!” - Kaija maalaa Ritari-sävelin
Kaija  maalaa sielutaulua Minnan kristallikulhojen ja sielulaulun siivittämä.

12.45-13.45 Nina Hämäläinen - Chakratanssi (oviraha 5 €)
CHAKRATANSSI on terapeuttinen tanssimuoto joka tukee ja tasapainottaa jokapäiväistä kiireistä elämänrytmiämme. CHAKRATANSSI tarjoaa samankaltaisia etuja kuin jooga, lisäten tietoisuutta ja parantaen kehontuntemusta, ja saa näin aikaan sisäisen rauhan ja tyyneyden tunteen. Tukena matkalla todelliseen Itseemme käytämme erityistä chakrojamme resonoivaa musiikkia, mielikuvaharjoitteita, meditaatiota ja mandalataidetta. Aikaisempi tanssikokemus tai chakratietämys ei ole tarpeen.
Tanssin avulla voimme vapauttaa luonnollisen energiavirtauksemme ja tasapainottaa chakrojamme, siten parantaen terveyttämme ja hyvinvointiamme. Osallistujat pääsevät dynaamiselle tanssin matkalle omien energiakeskustensa kautta.

14-14.50 Thélen - meedioistunto (oviraha 20 €)

15-15.50 Terttu Seppänen - Ajatusten luova voima elämän
Ajatusjooga soveltuu Sinulle, joka tahdot ajatustesi avulla oppia eheyttämään ja positivisoimaan ajatus- ja tunneolemustasi, tahdot löytää todellisen Sisäisen Itsesi, tahdot oppia anteeksipyytämisen ja anteeksiantamisen voiman ja tahdot saavuttaa tietoisen jumalyhteyden.
Ajatusjoogan johdantotunti käsittelee ajattelun lainalaisuuksia ja ajatusjooga- metodiikan perusteita. Tunnilla tehdään ajatusharjoituksia ja opitaan riittävä perustekniikka. Ajatusjoogan peruskurssi kokonaisuudessaan kestää useamman vuoden. Tunnilta saa monisteena  alkuvaiheen materiaalin mukaansa niin että ajatusharjoituksia voi jatkaa kotona. Looginen positiivisuus tuo elämääsi mielentyyneyttä ja sisäistä rauhaa, auttaa keskittymään työhön ja kehittää luovuutta ja avartaa tajuntaa.
Ajatusjoogaan ei kuulu fyysisiä harjoituksia, vaan se tapahtuu kokonaan ajatuksin.

16-16.20 Pauninsalo - M-vitamiini
Vitamiinit A,B,C,D,E ja K tunnetaan hyvin. Entä vitamiini M? Jos sinulla on uniongelmia, kärsit jatkuvista tulehdussairauksista ja olet stressaantunut, saatat kärsiä M-vitamiinin puutteesta. Luennolla saat tietoa siitä, miitä M-vitamiini on ja mistä sitä saa.

16.30-17.15 Tähtipolku - Ohjattu hiljentyminen: Yhteys omaan Korkeimpaan.
Lyhyt luento: Miten saada oma ohjaus vahvaksi?

Hyvinvoiva Minä -tapahtuma Kouvolan aikuiskoulutuskeskuksella sunnuntaina 18.3.2018!

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjolla: ravinto, liikunta, henkinen hyvinvointi, valmennukset, jne. Päivä huipentuu Kirsi Rannon konserttiin klo 18.00!

Järjestäjänä: Walon Silmu

Lisää tietoa tulossa!