Kristallikulhot

VAIKEUKSIA TOIMITUKSESSA - TILAUKSET EIVÄT TOISTAISEKSI ONNISTU

Eli ota pikaisesti yhteyttä, jos haluat tässä kuormassa oman kulhosi!

Kristallikulhot on valmistettu kvartsikiteestä polttamalla ne muotissa yli  3.000 asteessa. Kulhojen unohtumaton ääni vaikuttaa avaavan ikiaikaista tietämystä koskettaen sielun ydintä. Kaikki mikä liikkuu, se myös värähtelee; pienimmästä molekyylistä itse maailmankaikkeuteen. Niin kauan kuin se värähtelee, siitä lähtee jonkinlainen ääni.
kulhot.jpg
Tiedemiesten tutkimukset osoittavat, että ääni voi tuottaa muutoksia autonomisessa hermostossa, immuunijärjestelmässä, umpieritysrauhasissa ja aivojen välittäjäaine-järjestelmässä. Jokainen atomi, molekyyli, solu, rauhanen ja elin ihmiskehossa imee itseensä ääntä ja ne myös säteilevät ääntä. Kun jokin elin tai kehon osa on terve, se luo luonnollista harmonian resonanssitaajuutta muulle keholle. Kun jonkin kehon osan värähtely on epäharmoniassa, me sairastumme. Tämä tauti, erilainen ”äänimalli”, muodostuu sairastuneessa kehon osassa. Kun ääni kohdistetaan tälle sairastuneelle kohdalle, oikean harmonian mallit palautuvat kehoon.
Kristallikulhoja voit käyttää hyvin monella eri tavalla:
  • kulhot puhdistavat ja kohottavat tilan energiaa
  • voit tehdä äänihoitoa joko pelkästään äänihoitona tai muun hoidon lisänä
  • meditaatioiden ja muiden hiljentymisharjoitusten taustalla
  • mitä vain keksitkään!

Kulhot tulevat Salt Lake Citystä ja teen tilauksia kysynnän mukaan. Yhdellä kertaa kannattaa tilata useampi kulho korkeiden rahtikustannusten vuoksi. Olen tällä hetkellä keräämässä tilauksia ja tarkoituksena olisi viimeistään alkutalvesta saada tilaus lähtemään. Tilattavien kulhojen koot ovat 12 " ja 18 " välillä, hintahaitari 12-16 " kulhoissa on n. 180-200 € plus rahtikulut (kulhojen hinta täytyy varmistaa joka kerta erikseen, koska hinnat ovat vaihdelleen jonkin verran).

Jos olet kiinnostunut omasta soivasta kristallikulhosta, ota yhteyttä!