Retriitti – vetäytyminen itseen

Sinä, joka kaipaat pysähtymistä itseesi, hiljaisuutta pääsi sisällä, itsesi sisäistä kohtaamista... Retriitissä teemme meditaatiota, puhdistus- ja tasapainotusharjoituksia ja tavoittelemme hiljentymistä kuullaksemme sisäisen äänemme, joka ohjaa meitä valinnoissamme ja päätöksissämme. Olemme kadottaneet yhteyden tähän ohjaukseen - on aika palauttaa tämä yhteys. Onko nyt se hetki, jolloin uskallat todella katsoa itseäsi?

Tutkimme miten numerologia ja astrologia voivat avata tietoa meistä itsestämme, jotta ymmärtäisimme itseämme hieman paremmin. Lempeän kehon tietoisen liikkeen kautta herättelemme energiavirtauksia huuhtomaan vahvemmin olemuksemme läpi... avaten, puhdistaen ja eheyttäen meitä.

Käymme läpi myös joitakin teemoja keskustellen. Nyt sinulla on tilaisuus pysähtyä, hiljentyä; puhdasta, rentoa olemista, aikaa itsellesi ja vain itsellesi.

Voit tilata retriitin omalle porukallesi ja omiin tiloihisi/toivomaasi ympäristöön - ota yhteyttä!

Retriitti Ritarihuoneella:
Viikonloppu alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 17 – siis koko viikonloppu itselle. Retriitin hinta on 150 €. Voit tuoda omat ruokasi/evääsi, tai jos haluat, saat 30 euron maksusta ateriat aamu- ja iltapaloineen. Ilmoittautumisen yhteydessä toivon sinun kertovan mahdolliset ruokarajoitteesi.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma paikkaasi ajoissa. Retriitti toteutetaan osoitteessa Kallioniementie 17, 45200 Kouvola. Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiisi.

 Olet sydämellisesti tervetullut pysähtymään itseesi!

Erään retriittiläisen kokemukset viikonlopusta:

"Retriitti oli aivan mahtava, sain paljon ajateltavaa niin itsestäni kuin omasta toiminnastanikin. Se oli kuin tutustumismatka itseeni. Arjen ja kaiken kiireen keskellä kadottaa oman persoonansa ja alkaa toimia kuin robotti, mutta retriitin jälkeen olen kiinnittänyt huomiota millainen ihminen minä olen ja miten elämässäni toimin. Retriitissä oli ihanan pysähtynyt aika ja omat prosessit pääsivät liikkeelle. Ja mikä parasta, nukuin kolme ensimmäistä yötä kotona kuin tukki!! Suosittelen retriittiä kaikille, jotka ovat kadottaneet otteen itsestään ja jopa elämästään. Nyt teen joka päivä jonkin rauhoittumisharjoituksen ja sitä olen tarvinnut."