divine_guidance.jpg

HERMORATAHIERONTA

Hoidon kesto 90 minuuttia
Hoidon hinta 80 €

Kaikista suurimman hyödyn saat, kun valitset "tehopaketin" eli hoito kerran viikossa viitenä viikkona peräkkäin. Tämän jälkeen riittää kerran kuussa tapahtuva ylläpitohoito.
TARJOUS: viiden kerran hoitopaketti 350 €.

Viiden hoitokerran jälkeen ylläpitohoitoon kerran kuussa siirtyvälle hoito hintaan 70 €. Viiden, kerran kuussa tapahtuvan ylläpitohoidon jälkeen saat maksutta tunnin energiahoidon (norm. hinta 60 €)!

Hermoratahierontaa on kahdenlaista - venäläistä, joka saattaa tuottaa hieman kipua ja jossa riisutaan vaatteet sekä kiinalainen hermoratahieronta, jossa ei riisuta vaatteita ja ei saa tuottaa kipua. Teen kiinalaista hermoratahierontaa, joten tervetuloa hemmoteltavaksi - se on todella nautinnollinen itsensä hemmottelu!

* * * * * * * * * *

HERMORATAHIERONTA = Ääreishermoston hoitoa kevyellä "hieronnalla", jonka avulla saadaan keskushermosto toimimaan kunnolla (eli saadaan aivot huolehtimaan tehtävistään).

Ihmisen hermosto jaetaan keskus- ja ääreishermostoon, joista keskushermoston alaisuuteen kuuluvat aivot ja selkäydin. Aivojen tehtävät:
- isot aivot -> työllistävät muut aivot ja koko kehon
- väliaivot -> aistit
- keskiaivot -> ruoansulatus ja ravitsemus
- pienet aivot -> lihakset
Ääreishermosto "käskee" 12 aivohermoa ja 31 paria selkäydinhermoa sekä tahdosta riippumattomia lihaksia ja elimiä.

TÄMÄN VUOKSI HERMORATAHIERONTA ON VOIMAKAS HOITO, JOLLA SAADAAN KEHO TOIMINNOT ELPYMÄÄN.

Ellei meidän ääreishermostomme pysy toimeliaana, on mahdotonta pitää keskushermostoakaan toimivana ja silloin olemme vaarassa sairastua.


KRISTALLIHOITO

Hyvin voimakas fyysisen kehon tasolla tapahtuva energiahoito. Kokemukset hoidosta ovat hyvin erilaisia: henkinen leikkaus, tunnelukon avautuminen fyysisen kehon kautta, erilaisten oireiden parantuminen, ihanan voimaantunut ja eheytynyt olo. Joku ei ole kokenut muuta kuin rentoutuneen olon. Muutama hoidossa ollut on käynyt Brasiliassa henkikirurgiassa ja he ovat kertoneet, että he kokivat kristallihoidossa ihan samaa kuin Brasiliassa ollessaan. Kaikki tapahtuu kuitenkin korkeammaksi parhaaksemme eli jos jokin leikkaus on tarkoitettu, se tapahtuu. Jos taas jotkin oireet tai sairaudet ovat osa elämämme oppiläksyä, silloin emme niistä vapaudu kuin oivalluksen ja ymmärtämisen (kasvun) kautta.

Hoidon kesto 1 h, hinta 60 €.

KANAVOITU KAUKOHOITO

Kaukona lähetettävä hoito, jossa kanavoituu korkeinta energiaa vastaanottajan parhaaksi. Hyvin samantyyppinen kuin kristallihoito, mutta mukaan tulee korkeampia ulottuvuuksia. Usein vastaanottajat kokevat tunnetason työstöä hoidon aikana ja sen jälkeen.

Hoidon kesto 30 min/30 €, 1 h/60 €.

REIKI

Rentouttava hoito, jossa on helppo pysähtyä tähän hetkeen ja vain nauttia. Käsien kautta virtaava energia tasapainottaa chakroja, energiakeskuksiamme. Rauhoittava musiikki ja lempeä läsnäolo auttavat sinua päästämään irti arjesta edes hetkeksi ja vain olemaan...

Hoidon kesto 45 min, hinta 40 €.

ÄÄNIMALJAHOITO

Äänellä on voimakas vaikutus niin kehoomme, mieleemme kuin sieluummekin. Ääni aktivoi kehomme soluja, vapauttaen niissä olevia tukoksia ja näin energia pääsee virtaamaan chakroissamme, energiakeskuksissamme esteettä - joka puolestaan tuo meille tasapainoisen ja eheän olon.

Kristallikulhojen värähtely nostaa värähtelytaajuutta nopeasti ja avaa näin kehoamme, koskettaen jopa tunteiden tasolla sisällämme olevaa solmukohtaa, herätellen sitä avautumaan ja vapautumaan. Hoidossa käytän kristallikulhoja, äänirautoja, tiibetiläisiä kelloja, tingshaa ja omaa ääntäni sielulaulun muodossa. Näiden intuitiivinen yhdistelmä johtaa sinut äänikylpyyn, josta saatat kohota kohti korkeuksia, puhtaaseen olemisen tilaan.

Hoidon kesto 1 h, hinta 60 €.

Sopii myös ryhmähoidoksi - kasaa oma porukkasi ja tule kokeilemaan! Hinta 25 €/hlö.

img_0807.jpg

Konsertti Voikkaan Virtakivellä 2011.