Mitä on Oneness?

Ongelmasi nousevat mielestä – siksi et voi niitä mielesi avulla ratkaista. Miten sitten vapautua mielestä? Oneness-opetukset auttavat sinua ymmärtämään, miten mieli toimii ja miten se onnistuu koukuttamaan meidät aina uudestaan uskomaan omia teorioitaan – jotka me sitten elämme todeksi ja siitä tietysti seuraa monenlaista kärsimystä.

Vapautuessasi mielen hallinnasta siirryt kohti sydämen ohjausta, osaat tuntea iloa ja onnellisuutta ilman syytä, mielen taukoamaton pulina päässä lakkaa ja pystyt varmemmin elämään tässä hetkessä – siinä ainoassa hetkessä, joka on. Ja kun elät läsnä tässä hetkessä, se tuo mukanaan harmoniaa ja tasapainoa, stressi lakkaa ja osaat pysähtyä hiljaisuuteen, joka itsessäsi vallitsee… kun mieli ei koko ajan ”tarjoile” sinulle pureksittavaa, saavutettavaa, pohdittavaa, arvosteltavaa…

Siihen, miten koemme elämämme laadun ja mielekkyyden, vaikuttavat tärkeimmin ihmissuhteemme, varsinkin suhteemme vanhempiimme, puolisoomme ja lapsiimme. Jo raskausaikana olet imenyt äitisi tunnetiloja itseesi ymmärtämättä, että ne eivät ole sinun tunteitasi - emmehän tuolloin osaa erottaa omaa kehoamme äidin kehosta, olemme "yhtä." Aikuisiässä puolisomme ovat jättäneet meihin erilaisia tunnelukkoja, ajatus- ja toimintamalleja, jotka ratkaisevassa määrin vaikuttavat tapaamme reagoida erilaisissa elämämme tilanteissa. Myös lapsemme ovat saattaneet toimillaan ja sanoillaan loukata meitä vanhempina - aivan kuten me olemme saattaneet aihettaa tarpeetonta ahdistusta, luottamuksen puutetta, turvattomuutta lapsillemme, sitä tarkoittamatta. Kaikista näistä meihin on muodostunut latauksia, jotka ohjaavat meidän toimiamme koko ajan, vaikka emme niitä tiedostaisikaan. Näiden latausten poistamiseen antaa Oneness monta yksinkertaista, jopa järkeenkäypää työkalua.

Enemmän tietoa Oneness-ilmiöstä löydät osoitteesta onenesssuomifi.wordpress.com

Herääminen ykseyteen -viikonloppukurssi

Varmasti jokainen meistä huomaa arjessaan, miten ajatukset ja mieli ohjaa meitä valinnoissamme ja päätöksissämme. Mieli on mukana lähes kaikessa, mitä teemme – monesti myös orjuuttaen meitä omaan tahtoonsa, jolloin se, mitä sydämessämme haluamme ja toivomme jää toteutumatta. Toteutumattomat toiveet kerääntyvät meihin ja tarpeeksi kasaantuessaan ne aiheuttavat turhautumista, tarpeettomuuden tunnetta, kärsimättömyyttä, levottomuutta – ilo ja vapaus puuttuu elämästä.


Mieli ja ajatukset nousevat alemman tietoisuuden tasolta, jonka kautta elämme voimallisesti tunteiden tasolla; suuri osa näistä tunteista on meihin ”kiinnittyneitä” muista ihmisistä peräisin olevia, joihin me samaistumme luullen niitä omiksemme. Näitä tunteita alkaa kiinnittyä meihin siitä hetkestä lähtien kun hedelmöitymme: mitä äitimme ajattelee tuolla hetkellä, mitä isämme tuntee tuolla hetkellä – koko raskausajan” poimimme näitä meistä ulkopuolisia tunteita kuin omiamme muodostaen näin niitä persoonallisuuspiirteitä, joita aikuisena elämme todeksi. Puhumattakaan lapsuusajasta, kaikista seurustelusuhteistamme, puolisoistamme, lapsistamme. Kaikki nämä muokkaavat todeksi elämäämme minuutta, sen kuitenkin ollessa koko ajan vain harhaa…


Herääminen ykseyteen (Oneness Awakening) tarkoittaa tuosta alemmasta tietoisuuden tasosta nousemista ylempään tietoisuudentasoon – sen oivaltamista, että emme ole mielemme, ajatuksemme, kehomme. Tällöin pääsemme vapauttamaan itsemme, kokemaan sen, keitä me todellisuudessa olemme. Ykseyteen heräämisen kurssilla teemme voimallisia kundaliinia nostattavia harjoituksia saadaksemme ilon nousemaan kehoomme ja mieleemme. Käymme läpi erittäin puhdistavia prosesseja, jossa vapautamme vanhempiimme liittyviä tunnelukkoja, puhdistamme itsemme kumppaneittemme jättämistä negatiivisista ajatus- ja tunnemalleista, prosessoimme lapsemme aivan raskausajastamme lähtien. Ja opimme käytännössä, miten yksinkertaista itsensä vapauttaminen on, sen voiman ympäröidessä meidät.


Kurssin aikana sinut vihitään deekshan, ykseyden siunauksen välittäjäksi, jolloin voit välittää tätä voimakasta aivojen reseptoreihin vaikuttavaa energiasiirtoa itsesi lisäksi myös muille. Kun aivojen rakenteessa tapahtuu muutos, myös kasvussasi tapahtuu pysyvä muutos – kohti vapautumista, heräämistä. Kurssi on kahden päivän viikonloppukurssi, jossa molemmat päivät ovat intensiivisiä klo 9-18. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan matkalle kohti uutta todellisuutta. Kurssin hinta on 200 € (työttömät 162 €, kertaajat 90 €).  Kouvolan kursseilla majoitusmahdollisuus kauempaa saapuville = )

Pyhättö

Oneness Pyhättö on avoin kaikille - ei tarvitse olla tietoinen Onenessin toiminnasta eikä opeista, riittää kun sinulla on halua vahvistaa suhdettasi omaan Jumalalliseesi, kosmiseen valoon, korkeipaan voimaan, rakkauteen... millä nimellä sinä sitä yhtä ja ainoaa haluatkaan kutsua.

Pyhätön prosessissa sinulla on mahdollisuus todella pysähtyä itseesi ja tarkastella itseäsi monesta eri näkökulmasta. Se on aikaa itselle, täydellisesti. Pyhättö-vierailuun on hyvä varata koko päivä. Se on osallistujille maksuton.

Ensimmäisessä huoneessa aloitamme prosessin, jossa keskitymme erilaisiin ominaisuuksiin - onko meillä niitä vai ei. Ensimmäinen huone on ryhmäprosessia varten. Toiseen ja kolmanteen huoneeseen mennään yksittäin, henkilö kerrallaan.

Toisessa huoneessa fyysistä kehoa valmistellaan sille, mitä saattaa tapahtua kolmannessa huoneessa. Tämä voi olla fyysistä parantumista ja joissakin tapauksissa myös tunnetason ja mentaalitason paranemista. Kokmukset ovat hyvin yksilöllisiä. Siellä voit kohdata oman Jumalallisesi, valon, rakkauden - miksi kutsutkaan sitä yhtä ja ainoaa. Sinulla on myös mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja esittää pyyntöjä, osoittaa kunnioitustaan ja kiitollisuuttaan.

Kouvolan Pyhättö - prosessipäivät sopimuksen mukaan

Pyhätöillä ei ole enää erikoistumista: Sri Amma Bhagavan tekee kaikenlaisia ihmeitä Pyhätöissä. Varaa Pyhättö-käynnillesi aika osoitteesta minna(at)ritarihuone.com.