Mantra-kuoro -> Äänen eheyttävä voima

Mantrat ovat sanskriitinkielisiä pyhiä viisauksia. Mantran toistaminen on voimallinen työkalu itsemme avaamiseen ja puhdistamiseen. Äänen kautta resonoimme kehollamme, koko olemuksellamme näitä pyhiä sanoja, niiden puhdistavia ja avaavia viisauksia. Meillä on mahdollisuus hiljentää itsemme, tavoittaa tasapainoinen ja eheä olo, olla kuin "kotona" itsessämme - joka on hyvin voimallinen kokemus.

Mantroja voidaan toistaa puheenomaisesti, laulamalla, hyräilemällä - tai vain kuuntelemalla,  olemalla läsnä niiden voimassa. Ryhmässä toistamme erilaisia mantroja käyttämällä omaa ääntämme. Voit myös olla mukana ja kuunnella.

Kuorolaisten kokemuksia ovat olleet pysähtyneisyys, hiljentyminen itseen, voimallinen energioiden ja itsensä aistiminen - puhdas oleminen. Laulamme pyhiä mantroja, teemme myös erilaisia harjoituksia, äänikylpyjä, jne.

Mantra-kuoro on muuntunut Äänen eheyttäväksi voimaksi - kerran kuussa olevaksi illaksi, jossa mukana mantrat, eri "soittimet" (rummutus, kristallikulhot, koshit, rainmaker, ym.) sekä erilaiset hengitysharjoitukset.